Un alt sportiv faimos anunţă că va deveni tată

16 decembrie 2016   News

A fost cel mai mediatizat sportiv de la Olimpiada de la Rio, şi asta nu pentru motivele potrivite. Cu toţii ne aducem aminte de episodul dintr-o anumită benzinărie din oraşul brazilian, pe care Ryan Lochte şi gaşca lui de amici din lotul de înot american ar fi vandalizat-o, pentru ca apoi să pretindă că au fost jefuiţi de hoţi îmbrăcaţi în poliţişti.

Ce a fost a fost, iar acum, la sfârşit de an, lucrurile par a se fi aşezat frumos pentru sportivul de 32 de ani. După ce în octombrie a anunţat că se logodeşte cu cea care i-a devenit iubită la început de an, modelul Kayla Rae Reid, săptămâna aceasta ne-a dat alte veşti bune.

Ryan şi viitoarea lui soţie aşteaptă primul lor copil împreună. Campionul la nataţie a făcut acest anunţ postând o poză cu el şi Kayla, în bazinul de înot, în timp ce el îi sărută acesteia pântecul.

„Cadoul meu de Crăciun a venit mai devreme, abia aştept anul viitor. Cele mai bune veşti pe care le-am primit vreodată. Sunt în al nouălea cer“, a fost mesajul postat de Ryan pe Instagram, alături de fotografia revelatoare.

Mai multe