Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Familia şi apropiaţii designerului nu l-au uitat

29 aprilie 2020   News

A trecut un an de când Răzvan Ciobanu a pierit într-un tragic accident. Mama designerului e îndurerată profund că şi-a pierdut fiul, nici prietenii apropiaţi nu l-au uitat. 

Anul trecut, chiar a doua zi de Paşte, dis-de-dimineaţă, aflam că Răzvan Ciobanu murise într-un tragic accident de maşină. Se întorcea de la mare, acolo unde petrecuse alături de mai mulţi prieteni. Designerul în vârstă de 43 de ani a fost găsit pe câmp, fără suflare. Iată cât de rapid a trecut vremea de atunci, câtă suferinţă e în inima familiei sale. 

Mama designerului, Elena Ciobanu, nu a trecut încă peste momentul dureros, nu îşi poate uita unicul fiu: "Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariţia fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, şi apoi vom împărţi pachete", a mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu pentru Click!.

Citeşte şi: Cauza morţii lui Răzvan Ciobanu a fost făcută publică. Ce au descoperit anchetatorii

Ce spune Cătălin Botezatu la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a lucrat la Kanal D, a fost în juriul emisiunii "Bravo, ai stil". Colegii săi nu l-au uitat, au fost la priveghi în 2019, şi-au amintit de el şi acum. Cătălin Botezatu e încă şocat de pierderea colegului său de breaslă: 

"Este un moment de suferinţă pentru mama lui. Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător şi prea de tânăr. Mă gândesc la el, mai văd poze cu el şi nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea... A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toţi colegii de la emisiunea <<Bravo, ai stil>>, când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua "Rămas bun" de la el şi, în clipa respectivă, am refuzat cu toţii să credem că el se află în sicriu", a mărturisit creatorul de modă pentru aceeaşi sursă.

Foto: Facebook, Captură TV

Mai multe