Un câştigător al Premiilor Emmy şi-a cerut partenera în căsătorie... pe scenă!

18 septembrie 2018   News

Seara de luni a fost emoţionantă pentru toată lumea! Betty White şi-a revendicat un trofeu pentru întreaga carieră, iar mulţi alţii au adăugat o statuetă Emmy pentru diverse roluri în producţii televizate. Unul dintre aceştia din urmă, însă, a trăit o dublă-emoţie: şi-a cerut partenera în căsătorie după ce a primit un trofeu Emmy!

Şi-a cerut iubita în căsătorie!

Glenn Weiss, regizor de profesie, nominalizat şi la Oscaruri, şi-a cerut iubita în căsătorie chiar în timp ce ţinea discursul de acceptare a unui premiu Emmy. La mijlocul dialogului, el şi-a declarat iubirea faţă de partenera sa: ”Jan, eşti lumina ochilor mei, iar mama are dreptate, niciodată nu laşi să plece lumina din viaţa ta. Te-ai întrebat de ce nu vreau să-ţi spun niciodată ”iubita”? Pentru că vreau să te numesc ”soţia mea”.”, a fost ceea ce Glenn a vociferat în faţa unei săli întregi.

Ulterior, Glenn şi-a invitat viitoarea soţie pe scenă şi a îngenunchiat în faţa ei. Şi asta nu e tot! Romantismul a plutit în aer atunci când Glenn i-a dat iubitei sale inelul cu care tatăl său a cerut-o în căsătorie pe mama sa. Mai plânge cineva?

Mai multe