Un cuplu celebru a avut o relaţie de doi ani cu o maseuză: cine au fost vedetele implicate în ménage à trois şi ce a urmat după acea experienţă?

9 iunie 2021   News

El interpretează un hit celebru - şi cândva el şi soţia lui alcătuiau imaginea unui cuplu perfect

Interpretul hitului Blurred Lines, Robin Thicke a avut o poveste de dragoste admirată de toată lumea. La vremea la care hitul lui răsuna în toate cluburile, presa scria despre iubirea lui cu actriţa Paula Patton, pe care o cunoscuse când avea doar 14 ani, iar ea, 16 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2005 şi au devenit părinţii unui băieţel, Julian. Dar toată acea imagine perfectă de cuplu şi familie a fost brusc ruinată. În 2014, cei doi au anunţat că divorţează - după o relaţie de 21 de ani şi 9 ani de mariaj. Ce se întâmplase? Presa a scris despre presupusele lui infidelităţi, pentru că Robin era admirat de numeroase adolescente care iubeau muzica lui. Ulterior, a ieşit, însă, la iveală ce se întâmplase cu adevărat: pentru că erau împreună de atâta vreme, Robin şi Paula s-au gândit să-şi condimenteze viaţa sexuală şi să încerce experienţa sexului în trei. Era şi un test al încrederii în ei. Şi aparent au trecut testul. Celor doi le-a plăcut atât de mult încât au repetat experienţa - cu aceeaşi persoană, o maseuză care era pe gustul amândurora. Şi iar au repetat-o până când au realizat că, de fapt, practicau cu regularitate partidele în trei.

Astfel că şi-au asumat o relaţie în trei cu maseuza - care a durat vreme de doi ani. Totul se întâmpla în secret, ascuns de ochii angajaţilor sau ai copilului lor. Până când, într-o zi, Paula şi-a surprins soţul în pat cu maseuza - cei doi întreţineau relaţii intime fără ştiinţa ei. Iar Paula a considerat asta cea mai mare trădare a încrederii ei. Cei doi soţi stabiliseră o regulă de aur foarte clară: totul se întâmpla doar împreună, niciodată separat. Robin a încălcat această regulă, iar Paula a cerut a doua zi divorţul. În ciuda îndelungatei relaţii, nu au reuşit să treacă peste acest episod. Şi deşi Robin şi-a cerut iertare de nenumărate ori, Paula nu s-a mai uitat în urmă. Periculosul lor joc a dus la dizovlarea cuplului. Dar interesant - şi probabil şocant pentru Paula - este că, în ciuda regretelor, Robin s-a repliat imediat. În acelaşi an în care s-a despărţit de soţie a cunoscut-o pe April Love Geary - cu care s-a căsătorit şi a făcut trei copii... Foto: Profimedia

Mai multe