Un desen cu Prinţul William cu penis pe frunte, în direct la BBC

2 august 2013   News

Postul de televiziune BBC i-a adus, involuntar, o ofensă foarte mare Prinţului William, în timpul unui clip promoţional din cadrul emisiunii matinale, atunci când, într-o imagine, a apărut o fotografie cu prinţul William

Postul de televiziune BBC i-a adus, involuntar, o ofensă foarte mare Prinţului William, în timpul unui clip promoţional din cadrul emisiunii matinale, atunci când, într-o imagine, a apărut o fotografie cu prinţul William pe chipul căruia cineva a desenat ochelari de soare, un cioc şi un penis pe frunte.

Deşi imaginea caricaturizată a fost vizibilă foarte puţin, înşelând vigilenţa editorilor de la BBC, telespectatorii au observat-o, iar unii dintre ei au relatat imediat incidentul pe reţelele de socializare.

"Wow! Emisiunea matinală de la BBC tocmai a arătat o fotografie cu prinţul William cu un penis desenat pe faţă!", a scris cineva pe Twitter.

BBC şi-a cerut, ieri, scuze pentru aceste imagini ofensatoare, precizând că acestea proveneau de la grupul umoristic care era anunţat ca fiind invitat în matinal.

Mai multe