Un român beat a intrat în casa lui George Clooney

23 mai 2014   News

Am trăit s-o auzim şi pe asta: un cetăţean român de 29 de ani, adept al deliciilor dionisiace, a intrat prin efracţie în vila italiană de pe lacul Como al starului din “Gravity”, miercuri.

Am trăit s-o auzim şi pe asta: un cetăţean român de 29 de ani, adept al deliciilor dionisiace, a intrat prin efracţie în vila italiană de pe lacul Como al starului din “Gravity”, miercuri. Din fericire, n-a apucat să fure mare lucru, doar un vin scump din pivniţa preţioasă a lui Clooney.

Bărbatul a încercat să intre şi-n casa principală, dar una dintre menajere l-a văzut şi a sesizat poliţia. Hoţul era atât de ameţit, că a ameninţat şi ofiţerii cu... sticla! Din fericire, a fost pus la pământ şi arestat, apoi a fost acuzat de furt. Casa lui Clooney din Lake Como este a doua sa vilă, în Italia. George nu era acasă în timpul furtului.

George Clooney's Lake Como residence was robbed on Thursday -- but all that got stolen was a single bottle of wine! http://t.co/KtaCmJVXA2 — Us Weekly (@usweekly) May 23, 2014

George Clooney's Lake Como residence was robbed on Thursday -- but all that got stolen was a single bottle of wine! http://t.co/KtaCmJVXA2

— Us Weekly (@usweekly) May 23, 2014

Mai multe