Un shooting fără perdea! Ashley Graham, mândră de formele sale voluptuoase!

23 februarie 2018   News

În timp ce multe dintre modele cer ca fotografiile lor să fie retuşate şi analizate în cel mai mic detaliu, Ashley Graham îşi îmbrăţişează silueta şi formele voluptuoase, pozând într-o femeie încrezătoare în sine şi fericită.

De curând, Ashley Graham a realizat un nou shooting pentru Sports Illustrated, expunându-şi formele voluptuoase în nişte costum de baie foarte decupate, desenate chiar de ea. Căci da, Ashley nu e doar un model plus-sized, ci şi designer de costume de baie.

În vârstă de 30 de ani, modelul a pozat într-o manieră seducătoare, având în background Oceanul. ”Arătă-mi ceva natural, cu vergeturi ori celulită”, a fost descrierea uneia dintre postările modelului din mediul online.

Colecţia de costume de baie desenată de modelul plus-sized se numeşte ”Swimsuits for all x Ashley Graham”, şi se adresează, evident, femeilor de orice mărime sau formă. Preţul unor astfel de costume e între 50 şi 80 de lire sterline.

Ashley Graham e primul model plus-sized care a pozat în paginile Sports Illustrated. Primul shooting pentru celebra revistă a fost realizat în 2016.

foto: Sports Illustrated

Mai multe