Un video cu familia Catherinei Zeta-Jones şi a lui Michael Douglas face furori pe Internet

23 august 2017   News

Nu i-am mai văzut într-o astfel de ipostază, asta-i clar! Pe de altă parte,  nu ne displace deloc să vedem familia Douglas în stare naturală, fără filtrele celebrităţii şi luminile reflectoarelor!

Energici, spumoşi şi nemaivăzuţi!

De când şi-a făcut cont de Instagram, actriţa în vârstă de 47 de ani le oferă fanilor internauţi ocazia de o vedea în ipostaze nemaivăzute şi neaşteptate. Cea mai recentă postare a starului hollywoodian, de pe respectiva platformă, a fost un video surprins în timpul eclipsei din America, pe care au urmărit-o cu mic şi mare, în familie, în curtea reşedinţei lor din Beverly Hills.

În video-ul respectiv, putem vedea o Catherine energică, dansând alături de fiul Dylan (17) şi de fiica Carys (14), dar şi-un Michael Douglas fericit şi entuziasmat, care a filmat tot evenimentul inedit.

După cum era de aşteptat, fanii internauţi au răsplătit curajul actriţei de a dezvălui această latură atât de personală şi faptul că e dispusă să împărtăşească experienţe inedite cu ei. ”Ce familie cool”, ”Sunteţi o inspiraţie”, ”Vă iubesc! Sunteţi o familie pe cinste”, au fost doar câteva dintre comentariile celor de pe Instagram.

foto: Instagram

Mai multe