Una din vedetele ”Titanic”, de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Cu ce metodă a reușit

16 octombrie 2024   News

Kathy Bates este de nerecunoscut. A mărturisit numărul impresionat de kilograme pe care l-a pierdut.

Kathy Bates a uimit cu transformarea sa!

Pare că a întinerit, după ce aproape că și-a înjumătățit greutatea corporală.

În urmă cu câțiva ani, așa arăta:

Actrița emblematică a sosit marți la studioul CBS Mornings pentru a discuta despre viitorul sezon al serialului de detectivi, dar cele mai multe curiozități au fost legate de transformarea sa uluitoare!

Anul acesta, a uimit cu schimbarea dramatică de fizic. Mai slabă înseamnă fără doar și poate, mai sănătoasă.

Orice surplus ponderal după o anumită vârstă este foarte nebenefic, din punct de vedere al sănătății.

Actrița a dezvăluit că a eliminat cca 45 de kilograme! Bates, în vârstă de 76 de ani, a explicat cum viața ei s-a îmbunătățit considerabil după ce a slăbit.

„Mă simt ca o altă femeie, chiar mă simt”, a început ea. „Mă uit în oglindă și spun „Oh, Doamne”. Îmi vin hainele măsura M și totul se simte atât de diferit, comparativ cu 3XL! Acum pot merge, mă pot apleca, nu mai gâfâi când urc scările.”

Ce-i drept, Bates nu a slăbit tocmai natural, ci a fost ajutată de substanța minune atât de la modă în SUA. Fiolele injectabile care sunt recomandate în esență diabeticilor.

Starul Fried Green Tomatoes a vorbit despre modul în care și-a obținut noua siluetă într-un interviu recent acordat People, dezvăluind că a slăbit 35 de kilograme datorită unui nou stil de viață și a unei schimbări de dietă, iar ultimele 10 au dispărut după ce a început să ia medicamentul de slăbit Ozempic.

”Mulți spun că n-aș fi reușit fără Ozempic”, a spus ea.

”Vreau ca oamenii să știe că am muncit mult, am muncit enorm și nu mi-a fost ușor deloc, mai ales în pandemie”, a precizat Bates.

Kathy Bates a jucat-o pe Molly Brown în Titanic, aliata de ocazie a lui Jack, personajul emblematic jucat de Leonardo Di Caprio.

Foto: Profimedia

Mai multe