Una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood s-a transformat în bărbat. Cine se ascunde sub mască?

3 ianuarie 2018   News

Ea este una dintre cele mai cunoscute şi mai sexy actriţe de la Hollywood şi tocmai profesionalismul a daterminat-o să accepte această provocare. S-a transformat în bărbat pentru un rol, iar schimbarea este una radicală, fotografia cu ea cu barbă uimindu-i pe fani.

Ce-i drept, nu orice vedetă de la Hollywood ar accepta să facă o asemenea schimbare pentru un rol, dar iată cu Jennifer Garner, fosta soţie a lui Ben Affleck, ar face orice pentru pasiunea şi meseria sa - actoria. Jennifer (45), mamă a trei copii, a împărtăşit cu prietenii virtuali o fotografie din timpul filmărilor pentru o peliculă din 2011. Vedeta este aproape de nerescunoscut, întruchipând un tănăr arătos, cu părul scurt şi blond şi cu barbă.

Pentru ca transformarea să fie completă, Jennifer şi-a complatat look-ul cu o cămaşă masculină bleu. Alături de fotografia distribuită recent pe vedetă pe contul său de Instagram stă şi mesajul "Un an nou, o nouă eu." şi o serie de hastaguri care explică transformarea şi imaginea şocantă. Cu toate acestea, vedeta nu a dezvăluit numele filmului în care juca. În 2011 ea era însărcinată cu cel de-al treilea copil al său cu fostul soţ, Ben Affleck. Mulţi dintre fani au remarcat o asemănare izbitoare a actriţei cu actorii Eddie Redmayne şi James Franco.

Foto: Instagram, Arhiva OK!

Mai multe