Unde îşi petrec luna de miere Mila Kunis şi Ashton Kutcher!

9 iulie 2015   News

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit soţ şi soţie pe 4 iulie în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat doar prietenii apropiaţi şi familia. Ei bine, dacă în legătură cu căsătoria au fost atât de secretoşi şi nu am aflat nimic

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit soţ şi soţie pe 4 iulie în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat doar prietenii apropiaţi şi familia. Ei bine, dacă în legătură cu căsătoria au fost atât de secretoşi şi nu am aflat nimic decât abia după ce se întâmplase, cu luna de miere lucrurile stau diferit.

Potrivit Entertainment Tonight, cei doi au fost văzuţi părăsind petrecerea de după nuntă cu o rulotă şi îndreptându-se spre o locaţie rustică pentru a-şi petrece luna de miere. Astfel, se presupune că Mila Kunis şi Ashton Kutcher vor petrecere o vacanţă plină de aventuri alături de fiica lor Wyat, în Parcul Naţional Yosemite. Această informaţie a apărut pe Twitter, după ce un utilizator al reţelei a povestit că i-a văzut pe cei doi înregistrându-se la Hotelul Ahwahnee din respectiva regiune.

Luxuriantul hotel datează din anul 1927 şi oferă o privelişte asupra atracţiilor din zonă: Half Dome, Glacier Point, cascada Yosemite.

Mai multe