Ups! Jennifer Lopez a dat nas în nas cu fosta soţie a lui Alex Rodriguez, logodnicul ei. S-au distrat împreună la petrecere

24 aprilie 2020   News

Nu e uşor să fii vedetă, nu e uşor să fii mamă, nici măcar soţie! Celebra Jennifer Lopez a dat nas cu fosta soţie a lui Alex Rodriguez, logodnicul său, la petrecerea organizată în cintea fiicei vitrege, Ella. 

În anul 2008, Alex Rodriguez divorţa de mama fetiţelor sale, de Cynthia Scurtis. După un mariaj de ani de zile, cei doi au decis să pună punct relaţiei din care au rezultat doi copii, două fete: Ella şi Natasha. Micuţele petrec acum timp timp alături de ambii părinţi, au chiar şi o relaţie specială cu mama vitregă, cu celebra Jennifer Lopez. Ea şi tatăl lor s-au logodit şi curând se pregăteau de nuntă, însă aceasta a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Se gândeau la un moment dat să facă una online, de ce nu?

Iată că acum întreaga familie s-a reunit la petrecerea sărbătoritei. Ella, fiica cea mică a lui Alex Rodriguez şi a Cynthiei Scurtis, a împlinit 12 ani. Momentul au vrut să îl marcheze cum au ştiut mai bine şi cum le-a fost permis în condiţiile actuale. S-a reunit toată familia şi au celebrat. Au avut baloane, mâncarea preferată şi o grădină superbă în care au putut face mişcare. Acolo, Jennifer Lopez a dat nas în nas cu fosta soţie a logodnicului său. În imagini se poate observa că cele două au fost apropiate, s-au ocupat de copii, dar nu şi-au aruncat niciun zâmbet.

Chiar la începutul petrecerii, Jennifer Lopez a uimit cu ţinuta sa. A îmbrăcat un outfit sport, lejer, o bluză albă, o pereche de pantaloni scurţi şi pantofi sport. A avut chiar şi mască de protecţie! Vedeta nu a putut rezista aşa până la final, şi-a dat bluza jos şi a rămas în sutien. Nu ne deranjează această apariţie, la 50 de ani starul are un trup de invidiat. Dar cum rămâne cu fosta soţie a lui Alex. Vrea să îi facă în ciudă cu fizicul ei? 

Probabil între cele două există o relaţie bună, totul de dragul copiilor. Alex Rodriguez este îndrăgostit de Jennifer acum, vrea să îi devină soţie şi în repetate rânduri i-a făcut declaraţii de dragoste. 

Foto: Profimedia

Mai multe