Ups! Leonardo DiCaprio și iubita lui, gesturi necontrolate la o petrecere de Halloween

30 octombrie 2023   News

Imaginile cu Leonardo DiCaprio și iubita lui, Vittoria Ceretti, au surprins!

Iubita lui Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti, a fost pozată în timp ce îl apucă de posterior pe actor, scena având loc la o petrecere de Halloween din Los Angeles, care a avut loc sâmbătă. 

Modelul în vârstă de 25 de ani a afișat un zâmbet larg în timp ce și-a strecurat mâna în lenjeria intimă a starului din "Lupul de pe Wall Street". În timp ce Vittoria Ceretti a fost îmbrăcată pentru această ocazie cu o rochie specială și o perucă roșie aprinsă, Leonardo DiCaprio nu a dat importanță vestimentației și a apărut în tricou și pantaloni negri. 

Ce au putut observa toți sunt boxerii de culoare deschisă ai lui Leonardo DiCaprio, care imediat i-au ieșit din pantaloni după gestul neașteptat al iubitei sale. 

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru TMZ că Leonardo DiCaprio, în vârstă de 48 de ani, a ieșit de la petrecere pentru a lua "puțin aer proaspăt", iar iubita Vittoria Ceretti i s-a alăturat la scurt timp după aceea. Cei doi au început apoi "să se ghemuiască unul pe celălalt" înainte de a se întoarce înăuntru, asta după ce au observat că au fost observați de fotografi.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au apărut împreună pentru prima dată în august. La acea vreme, cei doi au fost văzuți în timp ce se distrau într-un club din Ibiza, Spania.

Cine este noua parteneră a lui Leonardo DiCaprio?

Vittoria Ceretti este căsătorită din 2020 cu DJ Matteo Milleri aka Anyma. Mai mult, este și prietenă cu Gigi Hadid, una din fostele iubite ale lui Leonardo DiCaprio.

Vittoria Ceretti este un fotomodel, dar și moderatoare de televiziune italiană. Are o frumusețe ingenuă, este genul de femeie super expresivă, fără a purta un gram de machiaj. Fix genul celebrului actor, amator de modele. Rămâne de văzut cât timp îi va aloca.

Foto: Profimedia

Mai multe