Usher şi-a infectat o fostă iubită cu o boală incurabilă. Acum plăteşte pentru asta!

20 iulie 2017   News

Ce nu ştiam noi despre cântăreţul Usher este că el a fost diagnosticat în 2009-2010 cu o boală incurabilă. Acum, el este acuzat de o fostă iubită că a infectat-o şi, prin urmare, este bun de plată!

De mai bine de şapte ani, Usher are herpes genital. Cu toate acestea, artistul a acceptat să facă sex neprotejat cu o femeie – la acea vreme iubita sa - ştiind totodată că o expune la un adevărat pericol. Mai mult de atât, Usher nici n-a informat-o pe respectiva de boala de care suferă şi de faptul că este purtător, deşi medicii i-au confirmat asta încă din 2009-2010.

Aşa se face că femeia în cauză l-a dat în judecată şi a câştigat, având legea de partea ei, în America fiind ilegal să faci sex neprotejat având o boală cu transmisie sexuală şi să păstrezi adevărul în legătură cu condiţia ta.

Usher a plătit, aşadar, 1,1 milioane de dolari pentru a închide procesul intentat împotriva lui de către această femeie, despre care, nu se ştie nimic altceva, identitatea ei fiind ascunsă. Usher n-a făcut încă nicio declaraţie publică cu privire la acest subiect.

Se ştie, însă, că artistul a contractat boala în 2009 sau 2010, în jurul perioadei în care divorţa de Tameka Foster, care îl acuzase de infidelitate. Din câte se ştie, Tameka nu a fost expusă bolii. Nici actuala lui soţie, Grace Miguel, nu are, din câte se ştie, herpes genital.

Mai multe