Vă mai amintiţi serialul “Casa plină”? Iată cum arată actorii după 30 de ani!

27 septembrie 2017   News

Au trecut fix trei decenii de când personajele din faimosul serial american, care a fost difuzat şi la noi, ne-au stârnit numai hohote de râs. Uite cum arată acum actorii şi ce fac ei în prezent!

John Stamos

A rămas în lumina reflectoarelor toţi aceşti ani şi bine a făcut, pentru că, la 52 de ani cât are în prezent, este cât se poate de arătos şi dornic să-şi continue cariera actoricească. După încheierea filmărilor la serialul care i-a adus notorietatea, John a jucat în piese pe Broadway, a apărut în numeroase producţii televizate şi, mai mult de-atât mai şi urcă ocazional pe scenă alături de membrii trupei Beach Boys. Regizează videoclipuri muzicale şi a produs Fuller House, o urmare a serialului în care a apărut el iniţial.

Bob Saget

Era comic înainte de apariţia sa în serial şi urcă în continuare pe scenă să facă stand–up comedy şi-n ziua de azi. A scos o carte, Dirty Daddy, în care a scris peste viaţa sa personală, din care n-au lipsit experienţele legate de viaţă şi de moarte şi necesitatea lui de-a apela la umorul negru. În 2014, a lansat albumul de comedie That’s What I’m Talkin’ About, cu care a fost nominalizat la Emmy.

Dave Coulier

Şi-a ocupat timpul mai ales cu munca din spatele camerelor de luat vederi, făcând voice over şi regizând episoade din serialul Fuller House. De asemenea, le dă o mână de ajutor copiilor lui, conducându-le compania F3 Entertaiment.

Candace Cameron Bure

După ce a închis capitolul Full House, actriţa s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica soţului Valeri Bure şi celor trei copii ai ei. Abia în ultimii ani a revenit în atenţia publicului, fiind prezentatoare în emisiunea The View şi participând la varianta americană a show-ului Dansez pentru tine, unde – din cauza convingerilor sale creştine – a refuzat să poarte ţinute prea… decupate.

Jodi Sweetin

Viaţa ei după Full House n-a fost prea drăguţă, având în vedere dependenţa ei de droguri şi alcool cu care s-a luptat ani în şir. În prezent, nu mai consumă astfel de substanţe dăunătoare şi se concentreză asupra familiei sale, mai exact asupra fiicelor Zoie şi Beatrix.

Gemenele Olsen

Mary-Kate şi Ashley s-au mutat din Hollywood şi sunt singurele persoane care au jucat în Full House şi care au refuzat să apară în serialul Fuller House. Şi-au dezvoltat ditamai imperiul fashion şi trăiesc bine-mersi de pe urma încasărilor consistente din afacerile personale.

Lori Loughlin

Actriţa îşi creşte fiicele, pe Isabella şi pe Olivia, împreună cu soţul ei, designerul fashion Mossimo Giannulli. A mai apărut ocazional în diverse roluri răzleţe, dar nimic notabil. Şi-a reluat rolul Rebecca Donaldson-Katsopolis în Fuller House şi poate fi urmărită şi în seria When Calls The Heart.

Mai multe