Vacanţe VIP: În patru zări

23 ianuarie 2014   News

Cum au petrecut vedetele acest concediu de iarnă blândă? OK! a descoperit în noile file ale albumelor lor de călătorii cele mai variate destinaţii. Andreea Raicu Obrigado, Brasil! Frumoasa vedetă a ajuns în ţara la care visăm cu toţii. Iar dovezile foto arată clar că vacanţa ei de iarnă a fost una plină de culoare. „Brazilia este o ţară incredibilă! O ţară a contrastelor, care te surprinde continuu. Plajele sunt

Cum au petrecut vedetele acest concediu de iarnă blândă? OK! a descoperit în noile file ale albumelor lor de călătorii cele mai variate destinaţii.

Andreea Raicu

Obrigado, Brasil!

Frumoasa vedetă a ajuns în ţara la care visăm cu toţii. Iar dovezile foto arată clar că vacanţa ei de iarnă a fost una plină de culoare. „Brazilia este o ţară incredibilă! O ţară a contrastelor, care te surprinde continuu. Plajele sunt fantastice, uiţi de tot şi de toate“.

Click pe următoarea!

Cosmin & Irina Seleşi

În căutarea zăpezii

„Sărbătorile le-am petrecut la Zalău, în familie. De Revelion l-am lăsat pe fiul nostru cu soacra mea şi am mers cu prietenii la Covasna, unde am petrecut câteva zile de vis. Apoi am făcut o plimbare la Lacul Sfânta Ana, unde ne-am bucurat de zăpada atât de rară iarna asta.“

Alexandra Bădoi

Sărbători în Maramureş

„Am avut una dintre cele mai frumoase vacanţe de iarnă. Am văzut Maramureşul pentru prima dată şi m-am îndrăgostit de acest loc şi de oamenii de aici!“

Cabral & Andreea Ibacka

Aventuri în Dubai

„Am crezut că vom avea timp să ne odihnim până la plictiseală, dar n-a fost aşa. Am fost la plajă doar o dată. Ne-am plimbat ca bezmeticii, am vizitat locurile cu un ghid român, am mers la un seminar de cultură arabă şi chiar le-am cunoscut casele. Revenim pe bloguri (cabral.ro, andreeapatrascu.ro) cu detalii“, ne-a spus el.

Daniel Buzdugan

În legendara Toscana

După ce a încheiat anul în câmpul muncii, vedeta Radio Zu a intrat în vacanţă abia după Revelion, alegând drept destinaţie Florenţa, patria lui Machiavelli, Botticelli şi a celui mai bun biftec de vită.

Cătălin Botezatu

Pe cai mari

Anul Nou l-a prins la Roma, alături de o tânără femeie de afaceri, pe nume Georgia. Apoi, s-a relaxat la echitaţie, în Poiana Braşov.

Andrei, Eric şi Andreea Aradits

La schi în Austria

„Am plecat imediat după Revelion, cu gândul să schiem şi să schiem. Ne-am bucurat de pârtiile impecabile, în condiţiile în care nu era zăpadă aproape deloc în afara lor“, povesteşte Andreea.

Mai multe