Văduva lui Patrick Swayze, avidă de bani

1 martie 2017   News

Lisa Niemi a scos la licitaţie o serie de obiecte care au aparţinut actorului şi pe care acesta a dorit să le lase familiei

Lisa şi Patrick

Lisa încalcă astfel una dintre ultimele dorinţe ale actorului. "Toată lumea e furioasă pe ea! E rea şi avidă de bani", comentează o sursă apropiată familiei lui Swayze. Vorbim despre lucruri precum o motocicletă Harley Davidson, pe care i-o promisese fratelui lui, Don, ori o cămaşă de cowboy, care ar fi trebuit să-i rămână mamei actorului, Patsy. "Cămaşa aia avea o însemnătate aparte pentru Patsy", spune aceeaşi sursă. Şi, deşi Patsy s-a stins în 2013, prietenii actorului spun că astfel de lucruri care au fost dragi rudelor lui ar trebui să rămână tot în familie.

Lisa Niemi a refuzat, însă, să respecte toate aceste lucruri. Iar pe 28 şi 29 aprilie, va scoate la licitaţie în Los Angeles, pe lângă motocicletă şi cămaşă, o serie de alte lucruri ale lui Swayze - printre care geaca de piele pe care a purtat-o în celebrul film Dirty Dancing şi care se apreciază că ar putea fi vândută cu 6.000 de dolari, dar şi o cămaşă de mătase purtată de star în pelicula Ghost, care ar putea fi vândută cu circa 4.000 de dolari.

Foto: Getty Images

Mai multe