Văduva lui Patrick Swayze se mărită din nou

30 decembrie 2013   News

Lisa Niemi, văduva actorului Patrick Swayze, care a decedat în 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, a decis să îşi refacă viaţa şi s-a logodit cu Albert DePrisco, un creator de bijuterii. Reprezentanţii Lisei Niemi au confirmat, sâmbătă, pentru revista People

Lisa Niemi, văduva actorului Patrick Swayze, care a decedat în 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, a decis să îşi refacă viaţa şi s-a logodit cu Albert DePrisco, un creator de bijuterii. Reprezentanţii Lisei Niemi au confirmat, sâmbătă, pentru revista People, că aceasta s-a logodit cu Albert DePrisco, în vârstă de 58 de ani.

Cei doi s-au logodit în Ajunul Crăciun, după o relaţie de un an şi jumătate. Lisa Niemi, în vârstă de 57 de ani, a fost văzută pentru prima dată în public cu Albert DePrisco în luna octombrie, la Miami. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, la o petrecere organizată cu prilejul zilei de naştere a acesteia.

Lisa Niemi şi Patrick Swayze s-au căsătorit în 1975.

Patrick Swayze, devenit celebru cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing", a murit pe 14 septembrie 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, la vârsta de 57 de ani.

Mai multe