Văduva lui Steve Irwin se iubeşte cu Russell Crowe? Iată-i declaraţia!

15 mai 2017   News

S-a zvonit în ultimii ani că Terri Irwin, îndurerata văduvă a regretatului vânător de crocodili, şi-ar fi refăcut viaţa amoroasă cu actorul Russell Crowe. Dar care este adevărul?

Russell Crowe şi Terri Irwin, la un an de la moartea lui Steve Irwin

Ei bine, s-a aflat! După atâtea zvonuri ivite pe la colţuri, văduva lui Steve Irwin a vrut să vorbească despre ideea de a-şi reface viaţa şi despre presupusa idilă cu actorul Russell Crowe, pentru a pune stop acelor ştiri fără fond, apărute în presa internaţională în ultimii ani.

În prezent. Terri şi cei doi copii ai săi şi-ai regretatului Steve Irwin

Sinceră şi jovială, Terri a mărturisit că e la curent cu ce se scrie despre ea şi că a venit timpul ca cei interesaţi să afle adevărul chiar de la ea. Astfel, aceasta a declarat că nu e nimic amoros între ea şi cel care i-a fost prieten soţului ei.

Terri conduce, alături de copiii ei, organizaţia fondată de regretatul ei soţ

Terri a declarat, însă, că e adevărat că cei doi s-au apropiat în ultima perioadă şi că-l consideră pe Russell un prieten de nădejde. Însă, doar atât. Nici vorbă să formeze un cuplu cu el sau să-l vadă precum un candidat la inima ei. ”Suntem prieteni şi chiar m-a contactat să mă întrebe dacă e ceva ce ar trebui să ştie şi el”, a mărturisit Terri despre reacţia lui Russell după apariţia zvonurilor.

În prezent, Terri şi fiica ei, Bindi

Terri a continuat să povestească şi că-l apreciază pe Russell şi că-ntre timp a devenit un prieten foarte apropiat inimii ei. ”Sincer, el şi Steve au devenit prieteni acum multă vreme, iar după ce Steve a decedat, am aflat şi eu care îi sunt prietenii cu adevărat. Iar Russell a fost unul foarte loial. (...) Russell a fost acolo când am avut nevoie de el. Este un tip minunat. Dar doar un prieten pentru mine. Nu se întâmplă nimic între noi”, a mai spus văduva regretatului Steve Irwin.

Familia ei. Au trecut mulţi ani de atunci, însă Terri îl iubeşte, încă, pe Steve

Şi pentru a spulbera cu totul zvonurile despre o posibilă nouă iubire în viaţa lui Terri, aceasta a mărturisit că e în continuare îndrăgostită de soţul ei şi că nu are de gând să găsească înlocuitor în inima sa: ”Cred că dacă nu l-aş fi întâlnit pe Steve nu m-aş fi căsătorit niciodată. A fost special pentru mine şi continuă să fie. Avem doi copii minunaţi şi o rezervaţie de condus”.

Steve, Bindi şi Terri Irwin

De altfel, acum câteva zile şi fiica lui Steve Irwin, Bindi, a confirmat că mama sa este singură în prezent şi că ce o leagă de Russell e doar o prietenie sinceră. ”Frumoasa mea mamă este în continuare căsătorită cu tatăl meu. Russell e drăguţ. A fost un prieten bun de-al tatălui meu şi e un prieten apropiat de-al familiei noastre. Îl considerăm parte din familia noastră, dar, categoric, nu e nicio idilă între ei. Mama şi Russell sunt prieteni foarte buni, (...) însă nu e niciun iz de romanţă în aer”, a declarat Bindi, recent.

Mai multe