Val Kilmer, distrus de cancer? Uite cum îşi motivează absenţa de la evenimentele publice!

7 august 2017   News

Fanii se tem pentru viaţa lui Val Kilmer după ce, actorul diagnosticat cu cancer la gât, a anulat subit o serie de evenimente, fără a oferi prea multe informaţii. Starul din "Sfântul" a recunoscut în luna aprilie că suferă de cancer la gât, după numeroase speculaţii pe fondul acestei boli şi o transformare radicală a actorului.

A apelat la o mulţime de leacuri în lupta cu această boală cruntă, părând să câştige bătălia, însă recentele evenimente i-au pus pe jar pe fanii şi pe colegii de breaslă ai lui Val Kilmer. Actorul a anulat mai multe evenimente, folosind scuze vagi, ceea ce a provocat noi speculaţii cu privirea la starea sa de sănătate. În vârstă de 57 de ani, Val a ratat luna aceasta două apariţii publice în Florida, motivând că are de rezolvat "probleme de familie", pe deasupra a lipsit de la propria expoziţie de artă din Los Angeles.

Kilmer trebuia să participe la un eveniment în Tampa pe 11 iulie, dar, cu toate acestea, cu doar o zi înainte, el a scris pe Twitter că trebuie să-şi anuleze apariţia. " Din păcate, trebuie să anulez apariţia de la Tampa Comicon din acest weekend. Am lucruri care ţin de familie şi reprezintă prioritatea mea."  Val a mai scris şi cu altă ocazie un mesaj asemănător: "Îmi pare rău că trebuie să amân apariţiile din Florida, sunt chestii de familie care impun prezenţa mea. Vă mulţumesc că mă susţineţi ", a scris pe contul său de Twitter.

Pe fondul acestui mister în care actorul este învăluit, fanii se gândesc la ce-i mai rău, mai ales că Val se luptă cu cancerul de mai bine de un an.

Foto: Instagram, Twitter

Mai multe