Vanessa Paradis a strălucit la Cannes. Mama copiilor lui Johnny Depp arată spectaculos

18 mai 2018   News

Vanessa Paradis a arătat de milioane pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes. Prezentă la ecranizarea filmului "Knife + Heart (Un Couteau Dans Le Couer)", peliculă în care joacă rolul principal, actriţa în vârstă de 45 de ani a întors toate privirile.

Vanessa este de o frumuseţe fără cusur, ea fiind muza designerului de la Chanel, Karl Lagerfeld, de-a lungul anilor, aşa că nu e de mirare că a strălucit la Cannes într-o creaţie semnată de acest brand. Actriţa de origine franceză parcă nu îmbătrâneşte, iar apariţia sa de joi seara a fost una care confirmă acest lucru. A purtat o rochie strălucitoare, haute-couture, o rochie argintie care i-a pus în evidenţă talia de viespe, fosta parteneră a lui Johnny Depp arătând ca o zeiţă.

A îmbrăcat o rochie lungă, cu trenă şi mâneci de tip fluture, accesorizată cu cristale în zona decolteului şi a taliei. Mama copiilor lui Johnny Depp, Lily-Rose (18) şi John "Jack" (16), nu îşi arată vârsta, iar faţa ei este mai fresh ca niciodată. Vanessa a fost fermecătoare cu părul blond aranjat în bucle lejere şi un machiaj soft care i-a pus în evidenţă tenul curat şi luminos. Iar zâmbetul ei este inconfundabil.

Foto: Getty Images

Mai multe