Vanessa Paradis, umilită de mariajul lui Johnny Depp

13 martie 2015   News

Fericirea din ochii fostului ei iubit şi verigheta de pe inelarul lui Amber Heard – care ar fi trebuit să fie a ei – iată cum arată căderea din paradis în infern

Fericirea din ochii fostului ei iubit şi verigheta de pe inelarul lui Amber Heard – care ar fi trebuit să fie a ei – iată cum arată căderea din paradis în infern.

După o relaţie de 14 ani şi doi copii, Va­nessa Paradis (42) se aştepta la mult mai mult din partea lui Johnny Depp (51) decât la câteva escapade romantice, defilările pe covorul roşu la braţul lui şi veşnicul apelativ de „parteneră de viaţă“. Deşi nu i-a forţat niciodată mâna copilului rebel al Hollywoodului, franţuzoai­ca nutrea, firesc, speranţa că într-o zi vor ajunge la altar. Şi, în 2011, părea că visul i se va îndeplini. Dar, la fel ca şi-n alţi ani, inelul se tot lăsa aşteptat. „Nu cred că avem nevoie de-o bucată de hârtie în care să scrie că eu îi aparţin lui şi el mie. Sun­tem mai căsătoriţi decât oricare alt cuplu“, încerca ea să se mintă din nou. Iar rup­tura dintre ei, survenită în 2012, s-a dovedit a fi definitivă.

E-adevărat că, imediat după despărţire, Vanessa nu-i acorda prea mult credit lui Amber Heard (28), despre care credea că va fi doar o aventură. O puştoaică încrezută, care voia şi ea partea sa de faimă. Doar că această puştoaică a intrat val-vârtej în viaţa ei şi i-a furat, rând pe rând, totul. În mai puţin de un an! Liniştea căminu­lui, bărbatul, chiar şi insula pe care Johnny o cumpărase pentru ea şi, într-un final, până şi simpatia copiilor ei, Lily Rose (15) şi Jack (12).

Rănită, cântăreaţa s-a refugiat în bra­ţele unui coleg de breaslă, Benja­min Biolay, sperând că aşa îl va face gelos pe fostul ei consort. Ba chiar s-a mutat cu acesta peste Ocean, chipurile pentru ca cei doi copii să fie mai aproape de tatăl lor – ori poate ca Johnny s-o vadă mai des în compania lui Benjamin?! Cert e că totul era deja pierdut, iar la începutul acestui an, „piratul“ şi-a luat puştoaica şi a fugit... în Cara­ibe, în Little Halls Pond Cay, tocmai în paradisul pe care, în 2009, i l-a promis Vanessei! Şi tot aco­lo, pe nisipul alb pe care altădată ei doi îşi scriau mesaje de amor în franceză, el i-a promis iubirea lui veşnică lui Amber, sub ochii copiilor lui, Lily Rose şi Jack. Ce gust amar trebuie să-i fi lăsat Va­nessei toată această poveste! Două zile, cât a ţi­nut petrecerea de nuntă, inima a încetat să-i mai bată. Căci Amber a învins. Ea e doamna Depp. Şi are şi bucata de hârtie care s-o dovedească. Parcă nu mai e atât de nesemnificativă, nu?

Foto: guliver/getty images

Mai multe