Vanessa Paradis vs Sophie Marceau

7 ianuarie 2017   News

Cele două vedete ale Franţei aflate la a doua tinereţe trăiesc etape diferite în viaţa sentimentală.

Ultima lună a anului trecut a fost una glorioasă pentru Vanessa Paradis. Franţuzoaica a apărut pe copertele Paris Match şi Voici alături de noul său iubit, Samuel Benchetrit. În îmbrăţişări pline de tandreţe. Fotografiile cu cei doi, surprinse pe străzile Parisului, vor­besc de la sine, cele două publicaţii scriind pe larg despre acest coup de foudre din show­bizul francez. Voici chiar susţine că Vanessa este îndrăgostită până peste urechi. „A regă­sit iubirea în braţele actorului şi scriitorului Samuel Benchetrit“. Imaginile sunt, însă, mai degrabă o confirmare a zvonurilor apărute la sfârşitul lui noiembrie, când cei doi au fost văzuţi împreună. S-au îndrăgostit la filmările peliculei Chien, regizată de Marie Trintignant – o producţie care este ecranizarea romanului lui Samuel, în care Vanessa interpretează rolul principal şi îi dă replica lui Jean-Claude Van Damme.

Extrem de discreţi, cei doi n-au comentat până acum în niciun fel public ştirile despre relaţia lor. Însă fotografiile au apărut într-un moment straniu, în care o parte a presei fran­ceze scria de zor despre faptul că Vanessa şi Johnny Depp ar fi pe punctul de-a se împăca. N-a fost să fie, însă, iar Vanessa se regăseş­te acum într-un tablou amuzant, căci Samu­el este fostul iubit al Annei Mouglalis, care în prezent formează un cuplu cu Benjamin Bio­lay, nimeni altul decât fostul iubit al Vanessei. Mai mult, Vanessa şi Anna sunt amândouă imagine pentru brandul de lux Chanel.

Această nouă relaţie ocupă copertele ma­rilor reviste franceze la concurenţă cu o des­părţire răsunătoare în aceeaşi patrie a amoru­lui: Sophie Marceau şi Cyril Lignac şi-au spus „Adio!“. Un epilog nefericit pentru un cuplu care îi fermecase pe francezi, fiindcă Sophie continuă să fie actriţa preferată a francezilor, iar Cyril Lignac, Cheful preferat, într-o ţară a haute cuisine-ului. Păreau cuplul ideal, care trăia povestea de dragoste perfectă, o poveste care n-a trecut, însă, anul. După un început de 2016 în care s-au chinuit să-şi ascundă re­laţia, în iulie, actriţa îşi recunoştea iubirea pe reţelele sociale, pentru ca o lună mai târziu să fie pozaţi în vacanţă, pe plajele din Capri. După câteva săptămâni, însă, după ce Cyril a închis Bar des près, faimosul lui restaurant din inima celui de-al VI-lea prestigious arondis­ment francez, carismaticul Chef n-a mai avut timp de iubita lui – care a plecat doar cu fiica ei într-o vacanţă la Roma. Iar acesta a fost în­ceputul sfârşitului. Zece luni. Doar atât a durat amorul lor. Un termen pe care sperăm ca Va­nessa să-l depăşească cu succes…

foto: Hepta, Getty Images

Mai multe