Vedete care au crescut la orfelinat

9 mai 2017   News

N-au beneficiat de dragostea şi grija părinţilor lor pe întreaga durată a copilăriei, dimpotrivă, au existat perioade din viaţa acestor staruri în care creşterea lor a fost încredinţată unui apropiat de-ai familiei sau chiar autorităţilor americane, care au decis trimiterea lor într-un orfelinat.  

Steve Jobs

Născut în San Francisco, fondatorul Microsoft a stat la orfelinat până în momentul în care a fost adoptat de Paul şi Clara Jobs, în copilărie. Părinţii lui biologici, Abdulfattah "John" Jandali – fiul unui milionar arab - şi casnica Joanne Carole Schieble au trăit o poveste de dragoste interzisă de familiilor lor, ceea ce a determinat-o pe Joanne să îl dea spre adopţie pe micuţul Steve imediat după ce acesta s-a născut.

Marilyn Monroe

Legendarul sex simbol a fost crescut, o perioadă de timp, de nişte prieteni de familie, adică de un cuplu care a ţinut-o în plasament, după care a fost trimisă la diverse mătuşi sau unchi, care au fost desemnaţi de stat ca fiind cei care puteau avea grijă de micuţa Norma Jean. E cunoscut faptul că mama divei suferea de o tulburare mentală – schizofrenie – care îi afecta comportamentul şi o făcea incapabilă să aibă grijă de fetiţa ei.

Eddie Murphy

După ce tatăl lui murise şi mama s-a îmbolnăvit, devenind incapabilă să mai aibă grijă de cel care avea să devină unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, Eddie şi-a petrecut un an din viaţă – pe vremea când avea patru ani – în sistemul public de asistenţă maternală.

Cher

Nici faimoasa actriţă şi cântăreaţă nu a scăpat de astfel de probleme familiale. Pe când era mică, sistemul american de asistenţă socială a decis trimiterea fetiţei în plasament, să aibă grijă de ea altcineva decât părinţii ei.

John Lennon

Ei bine, regretatul membru al trupei The Beatles nu a stat la vreun centru destinat îngrijirii minorilor, însă a trecut, în copilărie, printr-o perioadă în care a fost încredinţat, de către statul american, mătuşii lui, pentru ca aceasta să îl aibă în grijă o perioadă de timp.

Ice T

Cunoscutul rapper a rămas orfan în copilărie, motiv pentru care a ajuns să-şi petreacă o parte din primii săi ani de viaţă la orfelinat.

Mai multe