Vedete care au fost date afară din avion

5 iulie 2016   News

Când e vorba de a călători la înălţime, autorităţile şi echipajul nu glumesc în privinţa regulilor, chiar dacă eşti un VIP...

Selma Blair

Selma a şocat pasagerii unei curse aviatice pe 21 iunie.

Actriţa a fost vedeta celui mai recent incident de acest gen. Pe 21 iunie,  a fost evacuată cu forţa dintr-un avion din cauza comportamentului său. Martorii spun că aceasta călătorea cu fiul ei de patru ani la clasa business şi că a început să urle necontrolat... Totul s-a petrecut în timpul zborului, avionul venind dinspre Mexico spre Los Angeles - astfel că echipajul a solicitat din timp ajutor, la aterizare Selma fiind aşteptată de o echipă de paramedici şi transportată urgent la spital. După câteva zile, Selma şi-a cerut scuze public, explicând că făcuse greşeala de a amesteca alcoolul cu nişte medicamente. Suspect, nu?

Jonathan Rhys Meyers

Jonathan a provocat un incident pe aeroport din cauza alcoolului.

Starul din "Tudors" a ajuns foarte beat pe aeroportul JFK al oraşului New York... Când? Probabil de mai multe ori. Dar această poveste se întâmpla în 2010, iar Jonathan îşi aştepta la 7 dimineaţa avionul pentru Los Angeles, stând tolănit la VIP Lunge şi turnând pe gât votcă după votcă... E de înţeles de ce staff-ul s-a sesizat. Jonathan n-a vrut să se oprească, însă, din băut şi a provocat un scandal monstru pe aeroport, astfel că actorul a sfârşit prin a primi interdicţie pe viaţă de a mai zbura cu United Airlines.

Snoop Dogg

Snoop o caută cu lumânarea şi pe aeroport!

Rapperul a provocat o adevărată debandadă în 2006 pe Heathrow, după ce anturajului său i s-a interzis accesul la VIP Lounge... Închipuiţi-vă că atunci a izbucnit un haos, oamenii lui Snoop împărţind pumni în stânga şi-n dreapta şi aruncând cu sticle de băutură cumpărate de la duty free... Rezultatul: mobilierul de la VIP Lounge distrus, iar şapte poliţişti au fost răniţi. Snoop şi cei 5 prieteni ai săi au fost arestaţi... Acesta este, însă, cel mai mare incident al rapperului. Nici pe departe singurul, dacă ne amintim doar de 2012, când a fost prins cu marijuana pe aeroportul din Oslo.

David Hasselhoff

David susţine că a depăşit problemele cu alcoolul.

Starul a fost evacuat în 2006 de la bordul unui avion British Airways care urma să plece spre Los Angeles. Motivul? David era prea beat - iar asta cu toate că era ora 7 dimineaţa!!!

Gerard Depardieu

Gerard şi-a făcut nestingherit nevoile într-o sticlă...

Cazul galezului e celebru... În 2011, aflat la bordul unei aeronave care urma să-l ducă de la Paris la Dublin, Gerard a început să urle că are nevoie urgentă la toaletă, deşi echipajul anunţa deja decolarea şi obligaţia ca toţi pasagerii să aibă centurile de siguranţe puse. Enervat la culme că a fost ignorat, Depardieu a urinat într-o sticlă de plastic - mai exact, jumate în sticlă, jumate pe covor, că deh, procesul nu era unul tocmai uşor. Aşa se face că decolarea a fost întârziată, pentru a fi curăţat covorul, iar Depardieu evacuat cu forţa!

Kate Moss

Kate e obişnuită să i se facă mereu imediat pe plac.

Supermodelul a fost coborât în 2015 dintr-un avion Easy Jet, după ce Kate a cerut alcool chiar înainte de decolare şi a provocat un scandal fiindcă stewardesele i-au refuzat cererea disperată...

Ivana Trump

Ivana a adresat cuvinte obscene unor copii.

Fosta soţie a lui Donald Trump a fost dată afară în 2009 dintr-un avion în Florida, după ce a început să urle la nişte copii care o deranjau, folosind cuvinte obscene... Incidentul a făcut înconjurul lumii, fiindcă Ivana a reuşit să facă atâta gălăgie încât pilotul a refuzat să mai decoleze cu ea la bord şi a revenit pe aeroport până la evacuarea Ivanei. Ea şi Donald erau o pereche incendiară probabil - a match made in hell!

Christian Slater

Christian şi-a uitat pistolul în bagaj.

În 1994, în bagajul actorului s-a descoperit pe aeroportul din New York un pistol Baretta pentru care nu avea permis. Christian a fost arestat şi condamnat la trei zile de muncă în folosul comunităţii.

Foto: arhivă

Mai multe