Vedete care s-au căsătorit prea tinere. A rezistat oare mariajul lor?

30 iunie 2017   News

Erau nişte adolescenţi atunci când au spus Da!” în faţa altarului alesului inimii lor. Dar a rezistat dragostea lor, sunt împreună şi astăzi? Haideţi să aflăm răspunsul!

Milla Jovovich

Vedeta din Resident Evil s-a măritat cu actorul din Dazed and Confused la numai 16 ani! Nici mirele nu era cu mult mai copt, avea 21 de ani. Iar mariajul lor nu numai că nu a rezistat o perioadă îndelungată, ci a fost chiar anulat la scurt timp.

Olivia Wilde

Înainte de a-l cunoaşte pe Jason Sudeikis, frumoasa actriţă s-a măritat, la 19 ani, cu prinţul italian Tao Ruspoli, cel care a devenit apoi responsabil pentru “moartea vaginului Oliviei”. Inutil să mai spunem că cei doi au divorţat şi şi-a văzut fiecare de drumul său!

LeAnn Rimes

La 17 ani, când i-a spus “Da!” în faţa altarului lui Dean Sheremet, cântăreaţa  nici nu ştia cine este Eddie Cibrian , dar prima căsnicie a lui LeAnn s-a încheiat, iar Rimes şi Eddie s-au cuplat ulterior.

Drew Barrymore

A avut trei mariaje până acum, dar, când avea numai 18 ani, actriţa i-a declarat dragoste pe viaţă lui Jeremy Thomas. Din păcate, nu a fost vorba despre aşa ceva!

Macaulay Culkin

Starul din Singur Acasă a luat-o de soţie pe Rachel Milner la frageda vârstă de 18 ani. Actorul avea numai 13 ani când s-a îndrăgostit de ea – care avea şi ea atunci 26 de ani – şi au devenit un cuplu. Nici căsnicia lor n-a fost mai norocoasă, el apucându-se de droguri şi devenind violent cu soţia sa.

Hilary Duff

Actriţa s-a măritat cu jucătorul de hockey Mike Comrie la numai 22 de ani. Cuplul s-a despărţit, dar în mod amical se pare, pentru că au mai fost zăriţi împreună, dând naştere chiar zvonurilor că s-ar fi împăcat.

Angelina Jolie

Cea mai răsunătoare căsnicie a faimoasei actriţe a fost cu Brad Pitt, evident, dar să nu uităm că Angie a mai purtat rochia de mireasă de două ori înainte. Vorba vine “rochia de mireasă”, pentru că Jolie a preferat, pentru ziua cea mare, blugii şi un tricou sau ţinute neconvenţionale de acest gen. Prima dată a fost mireasa lui Johnny Lee Miller, la numai 21 de ani.

Reese Witherspoon

Actriţa s-a îndrăgostit nebuneşte de colegul ei din Cruel Intentions, Ryan Phillipe, drept urmare i-a devenit soţie la numai 23 de ani. Au divorţat după câţiva ani şi acum îşi cresc separat cei doi copii pe care îi au împreună.

Jessica Simpson

Blondina a fost mireasă prima dată la 22 de ani, iar cel alături de care plănuia să-şi petreacă tot restul vieţii a fost nimeni altul decât Nick Lachey.

Mai multe