Vedete de la Hollywood care au devenit mame după 40 de ani!

16 decembrie 2014   News

Multe vedete de la Hollywood au devenit mămici mult după ce-au trecut de prima tinereţe. Fie că nu au găsit partenerul potrivit, fie că s-au axat pe carieră, aceste vedete nu s-au speriat de ideea de a amâna momentul maternităţii după vârsta de 40 de ani.

Multe vedete de la Hollywood au devenit mămici mult după ce-au trecut de prima tinereţe. Fie că nu au găsit partenerul potrivit, fie că s-au axat pe carieră, aceste vedete nu s-au speriat de ideea de a amâna momentul maternităţii după vârsta de 40 de ani.

Iată, astfel, care sunt mamele de la Hollywood care devenit mame la vârste înaintate!

Mariah Carey

Nu s-a temut de riscurile la care s-a supus, născând la 40 de ani. Ea i-a adus pe lume pe gemenii Monroe şi Morrocan pe 30 aprilie 2011.

Click pe următoarea!

Eva Mendes - 40 de ani

A amânat cât a putut momentul în care a devenit mămică. A trebuit să intre Ryan Gosling în peisaj ca Eva să devină mama unei fetiţe în luna septembrie a acestui an.

Nicole Kidman

Dacă în timpul căsniciei cu Tom Cruise nu a reuşit să devină mamă pe cale naturală, câţiva ani mai târziu, cu ajutorul lui Keith Urban, a adus-o pe lume pe Sunday Rose la vârsta de 41 de ani.

Salma Hayek

Valentina Paloma a fost minunea mult aşteptată, care a venit în viaţa actriţei pe când aceasta avea 41 de ani. Tătăl fetiţei este nimeni altul decât Francois Henri Pinault, cel care i-a devenit soţ Salmei imediat după fericitul eveniment.

Meryl Streep

Actriţa a avut trei copii înainte de vârsta de 40 de ani, dar n-a renunţat nici la cel de-al patrulea, deşi i-a pus sănătatea în pericol venind pe lume la 42 de ani.

Madonna

Maternitatea pentru Madonna este sursa de energie. Are o familie frumoasă şi numeroasă. Ultimul copil biologic al cântăreţei a venit pe lume pe când Madonna avea 42 de ani, deşi nimeni nu se mai aştepta la o asemenea veste. Şi nu s-a oprit acolo. Cântăreaţa pop a mai adoptat apoi încă doi copii.

Halle Berry

Deşi şi-a dorit nespus să devină mamă mai devreme, Halle a reuşit să rămână însărcinată tocmai la 40 de ani. Ea şi fostul ei soţ Gabriel Aubry i-au urat bun venit pe lume unei fetite pe nume Nahla în martie 2008.

Anul acesta, Halle Berry (46) i-a dat naştere celui de-al doilea copil al ei, un băieţel. Actriţa a născut în spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, băieţelul fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez.

Celine Dion

A devenit mama unei perechi de băieţei gemeni, Eddy si Nelson, în octombrie 2010, pe când Celine avea 42 de ani.

Gwen Stefani

Niciodată nu e prea târziu să aduci pe lume un copil. Asta pare să-şi fi spus Gwen, care a devenit mamă pentru a treia oară anul acesta. Apollo Bowie Flynn Rossdale a venit pe lume în februarie 2014, deşi mama sa are deja 43 de ani.

Julianne Moore

I-a dat naştere unei fetiţe pe nume Liv în aprilie 2002, pe când actriţa avea 42 de ani.

Mai multe