Vedete din România care şi-au făcut rinoplastie

25 februarie 2015   News

Multe vedete din România au apelat la rinoplastie. Fie că au făcut-o din motive medicale, fie că au recurs la această metodă pentru a-şi îmbunătăţi aspectul fizic, multe persoane publice din România au recunoscut că

Multe vedete din România au apelat la rinoplastie. Fie că au făcut-o din motive medicale, fie că au recurs la această metodă pentru a-şi îmbunătăţi aspectul fizic, multe persoane publice din România au recunoscut că şi-au făcut operaţii la nas. Haideţi să le vedem şi noi pe cele care au trecut prin aşa ceva!

Actriţe din România care şi-au făcut rinoplastie

Adela Popescu a declarat că şi-a făcut operaţie la nas, însă motivul nu a fost unul estetic, ci unul medical. Actriţa recurs la rinoplastie pentru a-şi corecta o deviaţie de sept. "Radu (Vâlcan) a zis că se operază şi mi-am operat eu nasul, pentru că aveam o deviaţie de sept. E amuzant că el a zis asta şi cea care a trecut la fapte am fost eu", a declarat actriţa.

Indiferent de motivul pentru care a făcut pasul acesta, important este rezultatul. Iar acesta este pe cât se poate de vizibil dacă e să comparăm această fotografie din adolescenţa actriţei cu una din prezent.

Gina Pistol este o altă vedetă din România care a trecut prin operaţii de rinoplastie. În cazul jovialei actriţe, a fost nevoie de mai multe operaţii ca rezultatul să fie unul satisfăcător. Primele două rinoplastii au avut rezultate dezastruoase, motiv pentru care Gina a fost nevoită să ajungă din nou pe masa de operaţie.

Cântăreţe din Români care şi-au făcut rinoplastie

Şi Claudia Pavel (Cream) se numără printre vedetele care şi-au operat nasul. La puţin timp după ce a fost operată, cântăreaţa i-a acuzat pe medici că i-au ”măcelărit” nasul.

"După ce că am zăcut două săptămâni şi aveam faţa umflată, m-am trezit cu nasul în şapte colţuri. M-a măcelărit şi m-a nenorocit pe masa de operaţie. Medicii din Grecia mi-au reparat nasul", povestea Claudai Pavel.

Cântăreaţa Xonia a fost nevoită să recurgă la o operaţie de rinoplastie pentru a-şi corecta deviaţia de sept. Cântăreaţa a declarat că acea afecţiune nu mai suporta amânare şi că i-a pus cariera muzicală în pericol.

Şi Andreea Bălan a recunoscut că a apelat la această metodă pentru că era nemulţumită de aspectul nasului său.

"Nu am nimic împotriva operaţiilor estetice. Recunosc că mi-am operat nasul, în realitate nu este aşa o mare diferenţă, dar camera de filmat îţi accentuează orice mic defect", a spus Andreea Balan.

"Am decis să-l corectez foarte puţin pentru a fi o prezenţă mai agreabilă şi la tv. Drept dovadă că intervenţia e minoră - cunoscuţii care m-au văzut după şi nu ştiau de intervenţie, îmi spuneau că arăt mai bine, dar nu-şi dădeau seamă ce e schimbat şi mă complimentau la păr, la machiaj etc. Eu nu o pot numi chiar operaţie, ci retuş, dar carcotaşii vor spune ce vor", a mai declarat Andreea Balan.

Mai multe