Vedete forţate să plătească pensie alimentară

6 octombrie 2016   News

La Hollywood, divorţurile vin precum nunţile. Şi în timp ce unii aleg să se separe amiabil, alţii sunt adevăraţi vânători de averi. Iată ce vedete feminine au avut parte de un final de căsnicie... costisitor.

Elizabeth Taylor

Larry Fortensky a fost considerat un vânător de averi.

Vedeta l-a întâlnit pe Larry Fortensky în timp ce era internată la centrul de dezintoxicare Betty Ford. Acesta era cu 20 de ani mai tânăr şi lucra în domeniul construcţiilor. Liz s-a îndrăgostit peste cap, dar nu a uitat de contractul prenupţial. La cinci ani de la nuntă au divorţat. Şi chiar dacă nu avea niciun drept la averea actriţei, Larry a fost „premiat” cu 1 milion $, probabil cea mai mare sumă pe care o văzuse vreodată.

Kirstie Alley

Parker apucase să se obişnuiască cu viaţa bună în cei 14 ani de mariaj.

După ce divorţul dintre actriţă şi Parker Stevenson s-a pronunţat, acesta a cerut pensie alimentară pentru a putea menţine nivelul de trai obţinut în timpul căsnicie cu Alley. Şi avea când să se obişnuiască cu luxul, căci cei doi au fost căsătoriţi timp de 14 ani. Acest lucru se întâmpla pe vremea când Kirstie era o supervedetă ce câştiga o grămadă de bani de pe urma producţiilor precum: serialul ”Cheers” şi „Veronica’s Closet” sau filme precum „Uite cine vorbeşte”. Şi chiar dacă actriţa nu a fost de acord cu o rentă permanentă, Parker a primit o “taxă de despărţire” în valoare de 6 milioane $. Cha-ching!

Jane Seymour

Divorţul nu a speriat-o pe Jane.

Când Jane a divorţat de David Flynn după mai bine de zece ani de căsnicie, aceasta a fost somată să plătească o pensie alimentară lunară de 10.000 $, deşi fostul soţ ceruse în instanţă 20.000 $. Paguba a fost şi mai mare pentru Seymour, căci a trebuit să îl şi despăgubească Flynn pentru a rămâne în proprietatea în valoare de 5 milioane $ pe care o aveau în Santa Barbara. Divorţul nu a speriat-o pe actriţă, de vreme ce un an mai târziu de căsătorea cu actorul James Keach, de care a divorţat în 2013.  

Kim Basinger

Kim s-a temut că imaginea ei va avea de suferit.

În anii ‘80, actriţa era căsătorită cu Ron Britton, un makeup artist renumit. Când au decis să divorţeze după opt ani de mariaj, acesta a cerut o rentă lunară de 12.000 $, ameninţând-o că va da publicităţii detalii picante din viaţa ei aventuroasă. Kim nu a avut încotro, iar în urma negocierilor, a fost nevoită să îi plătească o pensie alimentară de 9000$ şi i-a lăsat proprietatea în valoare de 700.000$ din San Fernando Valley.

Roseanne Barr

Dragostea a făcut-o să uite de contractul prenupţial.

Roseanne şi Tom Arnold s-au căsătorit în 1991, dar au omis să semneze un contract prenupţial. Patru ani mai târziu au divorţat, iar actriţa şi-a învăţat lecţia, căci a fost nevoită să îi plătească acestuia 50 milioane$, bani pe care că i-a tocat în câţiva ani.

Anne Heche

Un divorţ...murdar.

Actriţa şi Coley Laffoon au avut parte de un divorţ dificil, ce a durat mai bine de doi ani. În timpul înfăţişărilor, acesta a susţinut că Anne este nebună şi refuză tratament adecvat. Pe de altă parte, ea a declarat că Laffoon minte tocmai pentru că nu este de acord cu suma astronomică pe care el o dorea în urma divorţului. La final, ea nu a fost somată să plătească o pensie alimentară pentru el, dar a trebuit să-i plătească suma de 275.000 $ şi o pensie alimetară doar pentru copil, în valoare de 15.000 $, sumă renegociată la 3700$ după ce Anne a pierdut rolul din “Men in Trees”.

Janet Jackson

O căsnicie secretă şi un divorţ pe măsură.

Nimeni nu a avut habar că Janet s-a căsătorit cu Rene Elizondo până când acesta nu a intentat divorţ, cerând suma de 25 milioane $. Şi chiar dacă între ei exista un contract prenupţial, Elizondo a scris 37 din cântecele lui Janet şi a regizat câteva dintre clipurile ei, cerându-şi drepturile. După trei ani prin tribunale, solista a acceptat să îi achite suma de 15 milioane $ şi să îi lase vila cu cinci dormitoare de pe plaja din Malibu.

Anna Faris

Ben Indra este considerat acum o greşeală costisitoare a tinereţii.

Înainte de a fi soţia lui Chris Pratt, ea a fost măritată cu Ben Indra. Şi în timp ce filmele de groază în care ea juca înregistrau succes după succes, Ben era în cădere liberă. Astfel, la trei ani de la nuntă, cei doi au divorţat, iar Faris a fost nevoită să împartă proprietatea pe care o deţineau, să îi dea parte din contractele sale cinematografice şi să îi achite o pensie alimentară de 900.000$. Ouch!

Mai multe