Vedete la Cannes: Ţinute deosebit de şic, dar şi confortabile, la sosirea pe aeroport

17 mai 2017   News

Astăzi, toate luminile reflectoarelor se vor aţinti pe însorita Croazetă de la Cannes, acolo unde toate vedetele lumii se strâng pentru cea de-a 70-a ediţie a festivalului de film.

Anul acesta, preşedintele juriului este regizorul  spaniol Pedro Almodóvar, iar superba actriţă italiană Monica Belluci este gazda ceremoniilor de deschidere şi de închidere.

Alături de regizorul francez, juriul este completat şi de alte nume rele: regizoarea germană Maren Ade, Jessica Chastain, Fan Bingbing, Agnès Jaoui, regizorul sud-corean Park Chan-wook, Will Smith, regizorul italian Paolo Sorrentino şi compozitorul francez Gabriel Yared.

Până când ne vom delecta cu primele ţinute văratice la prezentarea pentru presă a filmelor intrare în concurs, am avut, deocamdată, şansa să vedem ce ţinute au abordat vedetele la sosirea în Nisa, pe aeroport.

Unele dintre ele au ales o vestimentaţie deosebit de elegantă pentru un zbor cu avionul, altele au preferat haine confortabile, chiar dacă ştiau că la aterizare se vor întâlni cu reprezentanţii presei. Să le vedem!

Foto: Hepta, Splash News

Jessica Chastain

Marion Cotillard

Bella Hadid

Elle Fanning

Eva Herzigova

Monica Bellucci

Mai multe