Vedete la un pas de moarte. Ce li s-a întâmplat?

1 mai 2017   News

Sunt şi ei muritori de rând ca noi şi trec prin experienţe de tot felul, unele dintre ele fiind cât se poate de înfricoşătoare. Iată ce s-a întâmplat de au ajuns aceste staruri în pragul morţii!

Chris Hemsworth

Te uiţi la el şi zici că rezistă la orice! Când colo, nu e chiar aşa! Când a urcat pe Himalaya, cu soţia Elsa Pataky, starul din Thor era cât pe ce să rămână acolo definitiv. Adică la înălţime, dar numai la prorpriu, că la figurat nici vorbă. La o altitudine impresionantă, actorul a început să se simtă prost, să aibă probleme cu respiratul. “Salvamontiştii s-au uitat puţin la mine şi au spus să fiu luat de pe munte imediat”, a început să povestească Chris. “Au început să-mi injecteze tot felul de chestii care aveau menirea de a-mi ajusta nivelul de oxigen din organism şi m-au coborât de pe munte timp de opt ore. Se pare că lipsa oxigenului din plămâni ar fi fost, în scurt timp, şi o lipsă de oxigen în creier, ceea ce ar fi însemnat sfârşitul pentru mine”, a declarat acesta pentru Jimmy Kimmel Live.

Johnny Depp

Cui i-a mai păsat de criticile crunte pe care le-a primit The Rum Diary, când actorul care a jucat în film aproape că şi-a dat duhul în timpul procesului de producţie al peliculei?!  Avionul la bordul căruia se aflau Depp şi regizorul Bruce Robinson a pierdut din putere la un moment dat… “Avionul pur şi simplu s-a oprit. Zgomotul motorului nu se mai auzea, era o linişte îngrozitoare”, spunea Johnny pentru revista Life. “Bruce şi cu mine ne-am uitat unul la altul şi cred că l-am întrebat dacă asta a fost tot. Era un moment ciudat de plutire înainte de-a intra în picaj…” Inutil să mai spunem că avionul s-a redresat şi totul a reintrat în normal.

Kanye West

Ştiţi melodia “Through the Wire” a rapperului? Este despre accidentul auto prin care a trecut, în 2002, Kanye şi în urma căruia a trebuit să-i fie cusut maxilarul cu o sârmă. “Gura mea arată foarte ciudat acum. Nici măcar nu mi se pot vedea dinţii când vorbesc”, a spus el prin 2004, pentru Yahoo. Şi în cazul lui lucrurile au reintrat în normal, West recuperându-se complet până-n momentul de faţă.

Isla Fisher

Frumoasa actriţă a trebuit să filmeze o scenă sub apă pentru filmul Now You See Me, iar întreaga experienţă a fost cât se poate de înfricoşătoare. Dar nu pentru că are ea vreo fobie legată de apă, nici vorbă, ci pentru că a fost ţinută sub apă aproape trei minute din cauza unui lanţ care nu i-a permis să iasă la suprafaţă. “De fapt, în acel moment mă înecam. Toată lumea din echipă credea că joc extraordinar de bine întreaga scenă, când colo eu mă zbăteam între viaţă şi moarte”, a declarat aceasta.

Mai multe