Vedete provenite din familii de refugiaţi

2 februarie 2017   News

Nu au origini americane, fiecare dintre aceste staruri provenind din familii care şi-au găsit, la un moment dat, refugiul în Statele Unite.

Rita Ora provine din Kosovo

Familia cântăreţei Rita Ora a plecat din Kosovo, pe când frumoasa vedetă era numai un copil, şi a emigrat în Marea Britanie. Apoi n-a mai fost decât un pas pînă când Rita a ajuns în SUA şi a devenit una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume.

Rachel Weisz s-a refugiat în SUA

Ambii părinţi ai actriţei Rachel Weisz sunt refugiaţi evrei, care şi-au îndeplinit visul american.

Gloria Estefan are origini cubaneze

Tatăl faimoasei cântăreţe Gloria Estefan a fost un refugiat cubanez, care a ajuns în SUA cu speranţa unui trai mai bun. Dorinţa i s-a îndeplinit, fiica lui devenind un nume cunoscut în showbiz-ul american.

Bob Marley a dat Jamaica pe Miami

Bob Marley a părăsit Jamaica şi a ajuns în Miami după ce fusese împuşcat în timpul unor violenţe provocate de un climat politic cât se poate de tulbure. America i-a oferit lui Marley posibilitatea de a-şi exprima talentul muzical cu care a fost înzestrat.

Jackie Chan şi-a salvat viaţa venind în Statele Unite

Jackie Chan şi-a salvat viaţa atunci când a plecat din Hong Kong, unde primea ameninţări cu moartea de la grupări dubioase, şi a ajuns în Statele Unite ale Americii, unde nu numai că şi-a asigurat siguranţa personală, dar a dat chiar lovitura la Hollywood.

Gene Simmons şi-a îndeplinit visul american

Chitaristul trupei rock Kiss, Gene Simmons, a trecut printr-o dramă familială emoţionantă, mama lui fiind o supravieţuitoare a Holocaustului.

Mai multe