Vedetele autohtone şi copiii lor s-au costumat de Halloween

31 octombrie 2017   News

În seara asta este marea petrecere de Halloween, însă vedetele autohtone şi copiii lor au furat startul la costumat. Au vrut să fie primele şi au reuşit să impresioneze cu cele mai interesante costume, fie că au intrat în peielea unor personaje animate celebre, sau a unor animăluţe, în cazul copiilor.

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu s-a costumat în stilul anilor '20, fiind o femeie parcă ruptă din filmul "The Great Gatsby".

Andreea Bănică

Cântăreaţa nu a avut timp să se costumeze anul acesta de Halloween, însă copiii săi au făcut-o. Noroc că Maria Sofia şi micuţul Noah au avut cele mai simpatice outfituri în personajul animat Evie, respectiv un mic liliac.

Antonia

Nu ştim dacă artista a ales să se costumeze anul acesta în prinţesa Cleopatra, sau este o poză veche, însă ţinuta i-a venit ca turnată.

Elena Gheorghe

Şi această artistă a spus "pas" costumelor de Halloween, dar nu şi când vine vorba de cei doi copii ai săi. Nicholas a purtat un costum de Batman, pe când micuţa Amelie Nicole a fost o mini Wonder Woman.

Cove şi Adela Popescu

Prezentatorii emisiunii "Vorbeşte lumea"  au decis să se costumeze şi ei pentru ediţia de astăzi, aşa că Adela Popescu şi colegul său de platou, Cove, au fost personaje din Familia Addams, Morticia, respectiv Gomez.

Ela Crăciun

Niciun Halloween fără costum. Prezentatoarea "Numai de Bine", Ela Crăciun, a ales să îmbrace anul aceasta un outfit interesant, încruchipând-o pe Angelina Jolie în filmul "Maleficent".

Foto: Instagram

Mai multe