Vedetele din Bridgerton, paradă pe covorul roșu. Protagonistele seriei, apariții de senzație la Londra

13 iunie 2024   News

Serialul-senzație Bridgerton a avut premiera, ieri, la Londra, acolo unde starurile feminine ale producției au dominat covorul roșu cu ținutele lor diafane.

Cu această ocazie, o parte din distribuția seriei a treia a serialului-fenomen a sosit la Odeon LUXE din Leicester Square, acolo unde un covor roșu dramatic a întâmpinat oaspeții înaintea proiecției oficiale.

Partea a doua a celui de-al treilea sezon Bridgerton va debuta azi, fanii producției fiind nerăbdători să vadă ce se întâmplă în continuare în povestea de dragoste a lui Penelope Featherington (Nicola Coughlan) cu Colin Bridgerton (Luke Thompson).

Așa cum era de așteptat, protagonista seriei a treia, Penelope aka actrița Nicola Coughlan, a fost cea care a condus glamour-ul la reuniunea cu colegele ei de serial, printre care s-au numărat Hannah Dodd, Simone Ashley și Hannah New.

Nicola Coughlan, în vârstă de 37 de ani, a atras toate privirile în rochia ei roz pal, încrustată cu paiete și mărgele complicate, completată de o pereche de mănuși dramatice, de operă, din catifea vișinie.

Vedeta a oferit ansamblului ei un aer și mai dramatic, grație diademei din dantelă continuate cu un voal lung de tul.

Strălucitoare a fost și Simone Ashley, cea care o interpretează pe Kathani „Kate” Sharma în drama de epocă, actrița alegând o superbă rochie din material fluid, nude, cu vedere la sutienul stilizat, în aceeași nuanță care face un contrast superb cu pielea ei.

Simone a adăugat un plus de strălucire ansamblului grație bijuteriilor cu diamante, iar părul și l-a coafat în bucle lejere, în timp ce machiajul a fost unul în tonuri naturale.

Hannah Dodd și Hannah New au fost alte grații feminine din serial care au onorat covorul roșu al premierei londoneze al unui serial care a făcut și continuă să facă furori încă din momentul lansării primei sale părți.

Foto: Getty Images

Mai multe