Vedetele, în lacrimi la ceremonia de comemorare a lui Kobe Bryant şi-a fiicei sale, Gianna. Imagini de la emoţionantul eveniment

25 februarie 2020   News

În cursul zilei de ieri, au fost rememorate vieţile regretatului baschetbalist şi a fiicei sale, în cadrul unei ceremonii emoţionante, denumite Celebrarea Vieţii, de la care n-au lipsit Jennifer Lopez, Beyonce, Christina Aguilera, Alicia Keys, dar şi Michael Jordan, Shaquille O'Neal şi Jimmy Kimmel.

20.000 de oameni au jelit dispariţia prematură a fostului sportiv şi a fiicei sale de numai 13 ani, pe 24 februarie, în Staples Center, cunoscută drept Casa construită de Kobe. Jennifer Lopez, însoţită de logodnicul Alex Rodriguez, s-a numărat printre invitaţii de seamă, care nu s-au putut abţine să nu verse câteva lacrimi mai ales în timpul discursului susţinut de văduva lui Kobe, Vanessa Bryant.

Jimmy Kimmel a fost gazda emoţionantului eveniment, care a invitat pe scenă personalităţi impresionante, precum foşti colegi ai lui Kobe – Michael Jordan şi Shaquille O'Neal. Iar Beyonce a fost cea care a cântat prima, urmată fiind de Christina Aguilera şi Alicia Keys.

Celebrarea Vieţii a onorat viaţa legendarului baschebalist şi a fiicei sale şi a adunat mii şi mii de fani, prieteni şi membri de familie ai celor dispăruţi prematur dintre noi. Ceremonia a avut loc în California de Sud şi a reprezentat un ultim omagiu adus victimelor tragicului accident care a avut loc acum aproape o lună.

La eveniment a fost prezentă şi familia Kardashian, Kim, Kanye West şi Kris Jenner fiind alături de familia celor două victime comemorate ieri.

Kobe şi Gigi şi-au pierdut viaţa într-un accident de elicopter, alături de alţi şapte oameni, pe 26 ianuarie. Vanessa, văduva regretatului sportiv şi mama Giannei, a dat în judecată proprietarul elicopterului în urma tragediei petrecute luna trecută. 

Foto - Profimedia

Mai multe