Vedetele săptămânii: poze pe Instagram pe care trebuie să le vezi

7 august 2014   News

Instagramul a devenit principala sursă de informaţii şi amuzament produse şi transmise direct de către celebrităţi, pe internet. În cazul în care ai ratat noutăţile fotografice, le-am organizat într-o retrospectivă,

Instagramul a devenit principala sursă de informaţii şi amuzament produse şi transmise direct de către celebrităţi, pe internet. În cazul în care ai ratat noutăţile fotografice, le-am organizat într-o retrospectivă, spunem noi, simpatică.

Şi-ncepem cu zâmbetul pe buze: Cara Delevingne, cotropită de puicuţe, la propriu. Ce-o fi vrut sprâncenatul model să sugereze? Mesajul ei a fost revelator: “E în regulă să fii un laş (engl. Chicken = laş) uneori. Zîmbeşte!”

Tot cu un pui îl găsim şi pe Aaron Paul, care a decis să-şi petreacă timpul cu un copil în timpul băiţei.

Trecem de la categoria “fun şi adorabil” la “dezmăţare”, cu nimeni alta decât Heidi Klum! Nemţoaica a apărut doar într-o pereche sumară de chiloţei roz, pe vârful picioarelor, să n-o audă nimeni. Noroc c-a acoperit-o cum a putut designerul Zac Posen, că săraca, nu avea cu ce să se îmbrace pentru emisiunea sa. Aşa s-a şi scuzat.

Şi pe principiul: “Kardashiencele, vitrege sau nu, tot la culoare trag”, iată-le şi pe surorile mai mici, Kylie şi Kendall Jenner, alături de patru afro-americani tatuaţi, cu un mare zâmbet de satisfacţie pe faţă. Dar să nu ne gândim la ce s-or fi gândit ei sau nu s-or fi gândit ele.

James Franco a împărtăşit secretele de culise: cum arată el tânăr şi revigorat? Iată! Pe acelaşi trend merge şi Chris Pratt, dulceaţa Hollywoodului care joacă în „Guardians of the Galaxy”, care a cam exagerat cu masca.

Kaley Cuoco s-a bucurat atât de mult că a ajuns acasă la ea, că a trebuit să surprindă momentul cu o poză. Pe covorul pufos. În poziţia de somn.

Last, but not least, Kim Kardashian nu avea cum să lipsească din peisaj. Aici, alături de fetiţa North, etalându-şi formele generoase, cu care aparent îi este ruşine acum, promiţând că va slăbi din nou.

FOTO Instagram

Mai multe