Verdictul în cazul unchiului lui Kate Middleton, după ce a recunoscut că şi-a bătut soţia

15 noiembrie 2017   News

A făcut de ruşine întreaga Familie Regală după ce şi-a bătut soţia şi a fost arestat, iar acum unchiul lui Kate Middleton îşi recunoaşte vina. În luna octombrie, presa străină titra că Gary Goldsmith, fratele lui Carole Middleton este protagonistul unui scandal care i-a indignat pe membrii Casei Regale a Marii Britanii, presărat cu violenţă domestică.

După ce au participat la un eveniment, cineva ar fi apelat la numărul de urgenţă pentru a-l acuza pe Gary Goldsmith de violenţă domestică asupra soţiei sale, Julie-Ann Goldsmith, ceea ce a dus la arestarea bărbatului. Aşa se face că fratele mai mic al mamei Ducesei de Cambridge a trebuit să se prezinte în faţa magistraţilor de la Westminster pentru a-şi justifica fapta. Astfel, Gary, prezent marţi în faţa justiţiei britanice, a pledat vinovat pentru acuzaţiile de violenţă conjugală.

Unchiului Ducesei de Cambridge i-a fost interzis accesul în casa pe care a împărţit-o timp de 5 ani cu soţia sa, la scurt timp după ce a recunoscut că a abuzat-o fizic. Gary Goldsmith, în vârstă de 52 de ani, a bătut-o pe soţia sa, Julie-Ann Goldsmith, de 47 de ani, după ce s-au întors de la o gală de caritate din Londra, în luna octombrie. Totul s-a întâmplat în faţa unui şofer de taxi când Gary, ameţit de aburii alcoolului, a lăsat-o inconştientă pe soţia sa care, ulterior, a avut nevoie de îngrijire medicală.

Până acum, unchiul lui Kate a scăpat de o pedeapă mai aspră, singura condiţie pusă fiind aceea de a merge la casa lui şi a soţiei sale numai după ce stabileşte în prealabil o întâlnire. Procurorii chiar su solicitat o hotărâre de restricţie care să îi interzică bărbatului să-şi contacteze soţia, act care ar putea intra în vigoare începând cu viitoarea înfăţişare din proces.

Şoferul de taxi a depus şi el mărturie în acest caz:  "Cearta a avut loc în spatele unui taxi. Amândoi au ieşit din taxi iar doamna Goldsmith îl plesnea peste faţă pe soţul ei. " Apoi descrie modul în care Goldsmith o loveşte pe soţia sa cu pumnul stâng: "Doamna Goldsmith a căzut pe spate. Era inconştientă, nu se mişca". Se pare că cei doi soţi erau foarte beţi, doamna Goldsmith a primit un "croşeu de stânga” în urma căruia a căzut la pământ, unde a rămas nemişcată 15 secunde înainte să se ridice. Gary Goldsmith a pledat vinovat marţi şi îşi va afla pedeapsa la 21 noiembrie. Chiar dacă judecătoarea Emma Arbuthnot a exclus o pedeapsă cu închisoarea, ea a dat asigurări că "examinează serios mijloacele" care vor permite "apărarea acestei femei de acest bărbat"

Foto: Arhiva OK!, Twitter

Mai multe