Veşti bune de la fostul campion la înot Michael Phelps. Va deveni tată pentru a treia oară!

1 aprilie 2019   News

Cel mai mare înotător care a existat vreodată este fericit cu viaţa lui de familie, departe de sportul care l-a făcut faimos.

Este vorba despre americanul Michael Phelps, retras din activitate la doar 33 de ani, care ne-a dat în weekend nişte veşti extraordinare: va deveni tată pentru a treia oară.

Ieri, fostul campion olimpic la înot a postat pe Instagram o fotografie cu cei doi băieţi ai lui şi-ai soţiei Nicole Johnson, de 33 de ani, şi anume Boomer, de trei ani, şi Beckett, de un an. 

        View this post on Instagram                   #3 on the way! Can’t wait to see the journey that this takes us on!!! #luckyman #boyorgirl? #P3 A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on Mar 31, 2019 at 5:10pm PDT

View this post on Instagram

#3 on the way! Can’t wait to see the journey that this takes us on!!! #luckyman #boyorgirl? #P3

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on

Adorabila poză a fost însoţită de mesajul că bebe nr.3 este pe drum. Michael şi cea care va devenit pentru a treia oară mamă se cunosc din 2007 şi s-au căsătorit în 2014. Doi ani mai târziu, fosta Miss California i-a dăruit lui Phelps primul lui copil, pentru ca anul trecut, în februarie, să vină pe lum şi al doilea.

Evident că cei doi norocoşi părinţi speră, de data aceasta, la o fetiţă.

Mai multe