Vezi ce casă şi-a luat Bruno Mars în L.A.

27 iulie 2012   News

Şi-a dorit mult să trăiască precum un miliardar, iar acum, în sfârşit, are ocazia. Recent, cântăreţul şi-a cumpărat un penthouse în L.A.

Şi-a dorit mult să trăiască precum un miliardar, iar acum, în sfârşit, are ocazia. Recent, cântăreţul şi-a cumpărat un penthouse în L.A.

A rupt gura târgului cu hitul „I want to be a billionaire”, iar acum trăieşte precum unul dintre oamenii faimoşi şi bogaţi, despre care a tot cântat. Bruno Mars (26) este, mai nou, proprietarul unei luxoase vile din Los Angeles.

Noua sa reşedinţă se află în zona Lauren Canyon, în vecinătatea fostelor case ale unor celebrităţi precum magicianul Harry Houdini, muzicianul Frank Zappa şi actorul George Clooney.

Pentru cele 3,3 milioane de dolari plătite, Bruno s-a ales cu o locuinţă cu trei dormitoare, patru băi şi o grădină de 380mp. Faţada este decorată cu opt coloane din marmură de Calcutta, opera arhitectului Alexander Thompson.

Ferestrele sunt mari şi oferă privelişti minunate asupra văii San Fernando.

Camerele şi holurile sunt decorate cu parchet de culoare ciocolatie, iar sufrageria beneficiază de un şemineu minimalist, dar şi de un luminator, prin care lumina pătrunde în mod natural.

Pentru celelalte încăperi, s-au folosit spoturi incorporate în plafon, pentru o iluminare uniformă şi discretă.

Tot spoturi s-au folosit şi în băile mari, spaţioase, dar şi la piscină, pentru a da un plus de lux şi originalitate ambientului exterior.

Foto: Daily Mail

Mai multe