Vi le mai amintiţi pe actriţele din serialul „Farmece”? Una dintre ele s-a logodit!

5 septembrie 2017   News

Dacă pe Shannen Doherty o ştim prea bine, şi am urmărit-o pe tot parcursul luptei cu cancerul, pe celelalte actriţe din serialul anilor `90, ”Farmece”, le-am cam uitat. Vorbim despre actriţele din formula originală, adică Alyssa Milano şi Holly Marie Combs.

1999. Alyssa Milano, Shannen Doherty şi Holly Marie Combs

Ei bine, Alyssa Milano (44) a tot apărut pe micile ecrane, ba în filme de la Hollywood, ba în seriale (vezi Mistresses). E căsătorită din 2009 cu Dave Bugliari, soţ cu care are şi doi copii, pe Milo Thomas şi pe Elizabella Dylan. Este, aşadar, o femeie împlinită, cu o carieră de succes şi o familie fericită.

Alyssa Milano şi soţul ei

Holly Marie Combs, în schimb, a fost mai scumpă la vedere şi a cam intrat într-un con de umbră. E adevărat, am văzut-o şi pe ea într-un serial de succes, adică în ”Pretty Little Liars”, însă, în toţi aceşti ani, nu a semnat cu atâţia regizori precum colega sa din ”Farmece”.

Despre ea am aflat astăzi că s-a logodit, pregătindu-se să ajungă în faţa altarului pentru a treia oară. Holly a fost anterior căsătorită cu David Donoho, alături de care are trei copii, şi cu Bryan Travis Smith.

Alyssa s-a logodit cu partenerul ei de viaţă

Fericitul anunţ l-a făcut chiar ea, printr-o postare pe Instagram, în care şi-a arătat superbul inel cu diamant. „Da. Doar ”Da!”, este mesajul inedit postat de actriţa în vârstă de 43 de ani. Cât despre alesul inimii sale, Holly nu a vrut să vorbească niciodată în public despre el, deşi a apărut pe covorul roşu, de câteva ori, la braţul lui.

Inelul primit

foto: arhivă, Instagram

Mai multe