Vi le puteţi imagina pe un site de matrimoniale? Aceste sex simboluri şi-au căutat parteneri pe internet!

4 noiembrie 2017   News

Am fi zis că n-au nevoie de niciun ajutor pentru a-şi găsi jumătatea, însă există vedete care apelează la tot felul de artificii pentru a-şi găsi un partener. Unul dintre aceste artificii se numeşte Tinder…

Britney Spears

O, da, Prinţesa Pop are cont de Tinder! Şi asta o ştie tot mapamondul, pentru că şi-a creat contul în timpul unei emisiuni live, The Tonight Show With Jimmy Fallon. După ce se despărţise de iubitul ei, vedeta a participat la binecunoscutul show tv, unde gazda emisiunii i-a propus să nu stea prea mult timp singură şi să-şi caute, drept urmare, următorul partener online. Britney a fost de acord şi şi-a făcut în văzul lumii cont pe Tinder. Bineînţeles că diva a acceptat aşa ceva de gura prezentatorului tv, însă la fel de bine e posibil ca Spears să fi fost interesată să-şi găsească prin orice mijloace jumătatea ei. Şi asta pentru că n-ar fi fost oricum pentru prima dată când Brit s-ar fi întâlnit cu muritori de rând…

 Katy Perry

După ce s-a despărţit de John Mayer, cântăreaţa a decis să dea dragostei încă o şansă pe internet. Astfel, vedeta şi-a făcut cont pe Tinder, ceea ce a şi recunoscut. Şi nu numai că n-a avut nicio ezitare să-şi facă profilul pe un site de matrimoniale, dar a spus şi că este cât se poate de activă pe acel site. Dar nu oricum. Nu trebuie să ne imaginăm că Perry socializează online cu orice doritor să o cunoască îndeaproape, ea este membră a unui club destul de exclusivist, Tinder Select pe numele lui, unde tot VIP-uri poate cunoaşte.

Leonardo Di Caprio

La cât de multe iubite modele a avut până acum, e absolut uimitor că un star de calibrul lui ar apela la un site de dating ca să îşi găsească următoarea parteneră! Însă iată că s-a întâmplat şi una ca asta! Leo este bine-mersi prezent pe Tinder şi pare că n-are de gând să-şi închidă contul prea curând. Aşadar, doritoarele din Los Angeles, care se visează la braţul unui megastar ca Leonardo Di Caprio, e posibil să aibă noroc că dea peste unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei americane la următoarea căutare a unui suflet pereche.

Charlize Theron

A recunoscut chiar ea că foloseşte Tinder şi asta din pură plăcere, nu altfel. Prezentă la The Ellen DeGeneres Show, superba actriţă a povestit cum Chelsea Handler i-a făcut cunoştinţă cu site-ul şi că de-atunci este super încântată să fie prezentă printre ceilalţi doritori de distracţie sau de găsit marea dragoste a vieţii lor. Nu ştim totuşi dacă diva a reuşit să se cupleze cu cineva în tot acest timp cât este membru Tinder, mai ales că Charlize a spus că îi este puţin peste mână să facă primul pas într-o “relaţie” online sau să facă conversaţie pe net fără pic de nod în gât. Dar nici nu ne facem probleme că o frumuseţe ca ea ar rămâne singură cuc! No way!

Mai multe