Viaţa controversată a lui Hunter Biden! Fiul preşedintelui a avut relaţii cu soţia fratelui său, dar şi cu sora acesteia. Ce discuţii despre sex aveau

1 martie 2021   News

Bârfele s-au înlănţuit atunci când Hunter Biden, fiul preşedintelui Joe Biden, a început să se întâlnească cu soţia răposatului său frate, Beau Biden, care a murit de cancer în 2015.

Acum relaţia dintre cei doi ani pare tot mai ciudată şi plină de picanterii, asta după ce s-a aflat că Hunter s-ar fi iubit în paralel, şi chiar ar fi închiriat şi o casă, şi cu sora mai mare a lui Hallie. Într-o serie de mesaje care datează din 2016, Elizabeth Secundy, care s-a separat de soţul ei după 15 ani de mariaj, îl numeşte Prinţul pe Hunter şi îi face mai multe declaraţii de dragoste, conform unei surse.

Relaţia a ieşit la lumină după ce mai multe e-mailuri au fost recuperate de pe laptopul lui Hunter anul trecut, iar conţinutul lor a devenit public. În acele conversaţii din septembrie 2016, Hunter se ofere să o înveţe pe Secundy, acum în vârstă de 49 de ani, „cum să se masturbeze” şi face referire la lenjeria intimă pe care i-a cumpărat-o, deşi la vremea respectivă Hunter se vedea cu Hallie.

„Ar trebui să facem duşuri împreună pe FaceTime în fiecare dimineaţă sau seară, te voi învăţa cum să te masturbezi”, i-a spus Hunter. „Când ajung acasă în seara asta te sun de la duş. Te iubesc", ar fi completat el.

A doua zi, Hunter i-a trimis un mesaj lui Secundy în care îi spunea că s-a culcat târziu, pentru că s-a uitat la „filme porno proaste, ca la 13 ani''.

Pe 17 septembrie 2016, ea i-ar fi scris: „Sunt singură la Hal pentru următoarele 24 de ore… sună-mă. Te iubesc atât de mult!”. Mai târziu în acea zi, Secundy îi spune. „Eşti singurul meu Prinţ”.

Documentele de pe laptop arată că legătura a continuat până în 2018, iar cei doi au închiriat o casă împreună, începând cu luna iulie a acelui an. Secundy şi iubitul surorii sale plăteau 2.200 de dolari pe locuinţa cu trei paturi din Greenville, Del.

De asemenea, Secundy i-ar fi cerut lui Hunter şi surorii sale bani în mod repetat, susţinând că e falită după despărţirea de soţul ei, Joel Secundy, în 2015. În august 2016, Secundy i-ar fi scris lui Hunter: „Hei, îmi poţi trimite mai multi bani? Îmi pare rau că întreb. Promit că nu va mai dura mult. Joel şi-a luat jobul acela”.

O săptămână mai târziu i-a trimis din nou un mesaj: „Nici măcar nu am bani pentru parcare. Acesta este un coşmar din care nu mă pot trezi”. După câteva luni îi scrie din nou lui Hunter: „Poţi să-mi dai 500 de dolari?”

Hunter şi Hallie au devenit un cuplu în 2016. Relaţia neconvenţională dintre cei doi a fost recunoscută public pentru prima dată în martie 2017, când Joe Biden le-a dat celor doi binecuvântarea.

„Suntem cu toţii norocoşi că Hunter şi Hallie s-au regăsit şi au hotărât să fie împreună după o astfel de tragedie”, a spus Biden pentru New York Post la acea vreme. „Au sprijinul meu şi al lui Jill. Suntem fericiţi pentru ei”.

Despărţirea lui Hunter şi Hallie a devenit publică în aprilie 2019. Niciunul dintre ei nu a comentat motivele care au provocat ruptura.

Viaţa amoroasă a lui Hunter a ieşit în ultimii ani în evidenţă datorită scandalurilor în care a fost implicat. El s-a despărţit de prima sa soţie, Kathleen, mama celor trei fiice ale sale, în decembrie 2015. S-a spus atunci că drogurile pe care le utilizează şi prostituatele pe care le frecventează ar fi dus la destrămarea căsniciei.

După relaţia cu cumnata sa, s-a aflat că are un copil cu o dansatoare de striptease. Iniţial, a negat paternitatea. Ceva mai târziu s-a căsătorit cu actuala sa soţie, Melissa, la doar şase zile după ce a cunoscut-o. Acum au un copil de un an, care poartă numele fratelui său dispărut.

Mai multe