Vica Blochina, super sexy la 43 de ani! Vedeta a dezvăluit cine a fost bărbatul vieţii ei

6 septembrie 2019   News

A devenit foarte cunoscută în România după ce s-a aflat că, timp de 16 ani, a fost amanta lui Victor Piţurcă, alături de care are şi un copil, însă apoi Vica Blochina a apărut în mai multe emisiuni TV, iar acum, la 43 de ani, vorbeşte foarte deschis despre trecutul ei.

Invitată în studioul emisiunii lui Cătălin Măruţă, Vica Blochina a afirmat că a rămas în relaţii bune cu Victor Piţurcă şi că acesta a fost bărbatul vieţii ei. „Dacă Victor Piţurcă ar fi divorţat, m-aş fi măritat cu el. A fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieţii mele şi am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu ştiu dacă soţia sa ştia de mine. Oricum, s-a terminat relaţia de multă vreme şi am rămas prieteni“, a spus Vica la Pro TV.

Cu doar o zi înainte de a merge în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Vica Blochina a postat pe Instagram o fotografie în care demonstrează că este în continuare foarte sexy şi că pentru ea vârsta este doar un număr. Mai mult decât atât, la finalul lunii august, vedeta a postat şi o fotografie în costum de baie, care a primit mii de like-uri de la fani.

Mai multe fotografii cu Vica Blochina pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe