Victimele hackerilor. Lor li s-au furat fotografii nud pentru a fi vândute online!

9 septembrie 2017   News

Celebritatea are şi-o latură neplăcută, iar aceste vedete au descoperit asta pe pielea lor în momentul în care calculatorul sau telefonul lor a fost “spart” de hackeri. Iată starurile ale căror fotografii intime au fost furate pentru a fi ulterior vândute pe internet!

Rihanna

Una dintre celebrele victime ale hackerilor este nimeni alta decât RiRi, care a avut surprinderea să constate, la un moment dat, că anumite fotografii topless cu ea i-au fost furate şi făcute publice ulterior.

Multă lume nici măcar n-a crezut, în primă instanţă, că în pozele cu pricina era vorba despre faimoasa cântăreaţă, însă s-au convins în momentul în care s-au uitat mai bine la imagini şi au descoperit tatuajele Rihannei. Cântăreaţa n-a vorbit niciodată despre acest incident, dar asta nu înseamnă că el n-a avut loc.

Amber Heard

Fosta soţie a lui Johnny Depp a avut şi ea de suferit din cauza hackerilor care au pus mâna, în 2014, pe câteva poze cât se poate de revelatoare cu faimoasa actriţă şi le-au postat apoi pe internet ca întreaga lume să le vadă. Contra cost, bineînţeles.

Mai grav a fost că pe lângă fotografiile cu pricina s-a numărat şi o înregistrare video cu Amber în ipostaze super sexy. Heard făcea un număr de striptease în filmuleţul cu pricina, numai pentru ochii partenerului ei de-atunci, Johnny Depp, ceea ce a stârnit interesul celor care l-au descoperit pe internet şi au fost dispuşi să plătească sume considerabile pentru a-l viziona.

Scarlett Johansson

Una dintre cele mai frumoase femei din lume a avut un succes nebun cu imaginile sexy care au fost făcute publice fără acordul ei. De fapt, a fost una dintre primele vedete cărora li s-a întâmplat una ca asta. Astfel, în 2011, câteva fotografii intime cu Scarlett au fost furate din calculatorul ei şi au ajuns pe diverse site-uri care au făcut deliciul celor care au putut s-o admire în toată splendoarea ei.

Avocatul actriţei a fost cât se poate de ferm şi a cerut tuturor să distrugă imaginile cu celebra lui clientă şi 90% dintre ei chiar au făcut asta. Însă, în ciuda insistenţelor lui Scarlett şi a echipei ei juridice, au rămas totuşi câteva site-uri care au păstrat fotografiile cu ea şi se mândresc cu asta nevoie mare.

Jennifer Lawrence

Frumoasa actriţă a recunoscut că hackerii i-au furat fotografii, în 2014, din calculatorul personal şi de-atunci stă cu inima cât un purice de fiecare dată când o sună PR-ul ei.

De fapt, ea a fost atât de enervată de întreaga poveste încât a făcut o petiţie prin care cere ca cei care fură fotografii nud să nu mai poată face bani din asta. Încă n-am aflat că petiţia lui Jennifer să fi schimbat în vreun fel legislaţia americană, dar nici nu e timpul pierdut, nu?

Mai multe