Victor Slav va fi tătic!

15 iunie 2016   News

După luni întregi de aşteptări şi speculaţii, vestea se confirmă: Bianca Drăguşanu e însărcinată!

Frumoasa care i-a pus inima pe jar fostului prezentator meteo de la Pro TV şi-a văzut visul împlinit. De cum a scăpat de superstiţii, Bianca Drăguşanu a confirmat sarcina în emisiunea lui Dan Capatos, după ce dăduse toate indiciile pe contul ei de socializare, încă din 5 iunie.

"Mi-am dorit să am o familie frumoasă, mi-am dorit să am o fetiţă. Vreau să semene leit cu el, de la mine vreau să ia ochii albaştri" a spus Bianca la Antena 1.

"Am fost supusă unor teste, dar răbdarea este o virtute. E foarte greu să fii respins de omul pe care-l iubeşti", a mărturisit ea, rememorând perioadele tensionate dintre ea şi Victor Slav. "Eu cred şi am crezut mereu că nu l-am pierdut niciodată. I-am cerut iertare de milioane de ori. Şi el m-a iertat. Ne-am maturizat amândoi şi e important că am trecut amândoi peste toate momentele dificile."

Întrebată de ce atâta secretomanie legată de această sarcină, modelul a spus că: "Eu am trombofilie la ambele picioare, fapt pentru care am fost expusă riscului de avort până la 4 luni şi jumătate. Acum sunt în şase luni şi voi naşte prin cezariană", a mai spus ea la "Un show păcătos".

"La mulţi ani, tăticule!", i-a transmis virtual Bianca lui Victor pe 5 iunie, de ziua lui, lansând vestea cea mare.

Mai multe