Victoria Beckham, angajată la Range Rover

4 iulie 2010   News

Soţia fotbalistului David Beckham nu-şi va mai împărţi tot timpul între a merge la cumpărături şi la salonul de înfrumuseţare, pentru că are acum un job: este noul Director de Creaţie de la Range Rover. Nu ştim dacă vedeta va trebui să stea la program, dar fişa postului Victoriei va include realizarea designului pentru interiorul noii maşini de lux Range Rover Evoque.

Soţia fotbalistului David Beckham nu-şi va mai împărţi tot timpul între a merge la cumpărături şi la salonul de înfrumuseţare, pentru că are acum un job: este noul Director de Creaţie de la Range Rover.

Nu ştim dacă vedeta va trebui să stea la program, dar fişa postului Victoriei va include realizarea designului pentru interiorul noii maşini de lux Range Rover Evoque. Fosta Spice Girl, care a devenit între timp creator de modă, - şi a realizat câteva colecţii vestimentare de succes -, a primit propunerea de a face parte din echipa faimoasei firme auto şi de a conduce departamentul ei de creaţie. ²Este o colaborare extraordinară! Moştenirera englezească a Range Rover şi stilul, calitatea şi frumuseţea sunt elemente pe care eu le admir foarte mult şi de care voi ţine cont atunci când vom realiza brandul meu. Sunt onorată să joc acest rol şi să fiu parte din echipă², a declarat Victoria la petrecerea de aniversare a 40 de ani a brandului. Maşina la care va contribui Beckham va avea prima apariţie în public în septembrie, la Paris Motor Show.

Mai multe