Victoria Beckham flutură steagul împăcării cu nora sa? Ce compromis a făcut diva de dragul fiului ei

4 octombrie 2022   News

Pentru a mai calma valul de știri despre disputa sa cu Nicola Peltz, Posh a făcut un gest menit să aducă liniște în familia ei.

De când nou-venita în clanul Beckham agită spiritele, tabloidele n-o scapă din ochi pe Victoria Beckham, despre care se spune că ar fi o soacră dificilă pentru frumoasa Nicola Peltz. Să fie vorba despre o mică-mare gelozie între cele două cele mai importante femei din viața lui Brooklyn Beckham? Despre aburii tinereții versus bufeurile menopauzei? Despre care dintre ele e mai fashion? Ori care ocupă mai mult „teren“ în viața proaspătului însurățel Brooklyn?

Ei bine, pe toate le-au luat în calcul jurnaliștii de scandal din Marea Britanie, care n-o slăbesc deloc pe Victoria Beckham, pe care o știu deja drept o persoană dificilă și cu aere de divă. Ei cred că  „ruptura" ar fi apărut după ce tânăra a refuzat să poarte la nuntă rochia pe care Victoria Beckham o crease special pentru ea. De bună seamă, însă, chiar și Victoria pare dispusă să mai cedeze din „strălucire“ și din „teritoriu“, de vreme ce a fost dispusă să apară alături de nora sa într-o fotografie de familie. Și nu oricum! Ci chiar la lansarea propriei sale colecții de modă, la Paris Fashion Week, și într-un instantaneu postat chiar de ea pe pagina oficială de Instagram!

Ce-i drept, show-ul pus în scenă în eleganta clădire istorică Val-de-Grâce din arondismentul 5, o fostă mănăstire din secolul al XVII-lea, care a servit și ca spital militar, a atras multă atenție asupra colecției de primăvară/vară 2023. Iar Victoria s-a folosit de această expunere pentru a le demonstra tuturor că e dispusă la concesii, apărând în acea fotografie alături de soțul ei, David, fiica lor, Harper, fiii Cruz, Romeo și Brooklyn, dar și Nicola Peltz. Mai mult, a anexat încă o fotografie, cu Brooklyn și Nicola, în dreptul căreia a scris: „Vă iubesc!“. Cumva, a fluturat steagul împăcării, fără a fi nevoită să-și ceară scuze în vreun fel. Iar Nicola a fost și ea pe poziții, a prins „pasa“ și a postat-o, la rândul ei pe contul său de Instagram.

Credem, totuși, că „minunea“ a fost posibilă datorită intervenției lui David, căruia nu-i plac discuțiile în familie. Rămâne, însă de văzut, și dacă va fi de durată, căci știm cu toții că „o minune ține doar trei zile“...

FOTO: Instagram

Mai multe