Victoria Principal și iubirile ei pierdute. Ce i-a cerut ultimul soț actriței din serialul "Dallas" ca să nu îi dezvăluie secretele

27 aprilie 2022   News

Relația Victoriei Principal cu Harry Glassman a durat 21 de ani. În urma divorțului lor, actrița a pierdut o sumă considerabilă de bani, după ce acesta a amenințat că îi va dezvălui secretele. Află ce s-a întâmplat!

Victoria Principal este cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din serialul„Dallas”, unde a interpretat-o pe Pamela Barnes Erwing.

Pe lângă faptul că este o față obișnuită de la televizor, Victoria a fost percepută întotdeauna ca o femeie de viață care adoră distracția și se afișează  cu mulți bărbați. Ea a a avut idile cu nume mari precum Frank Sinatra, Lance Rentzel, Bernie Cornfeld, Mark Saginor și Charles Schmitt. 

În ciuda numărului de relații pe care le-a avut, vedeta a susținut odată că a avut doar câteva legături autentice.  „Probabil că am avut mai puține relații decât se știe, dar nimeni nu o să creadă vreodată”.

Din 1978, se crede că diva s-a iubit cu doar trei bărbați - primul ei soț, Chris Skinner, Andy Gibb și al doilea soț, Harry Glassman. Fiecare dintre aceste povești au fost  fost destul de interesante, dar cea mai lungă relație a Victoriei a fost cu cel de-al doilea soț. 

Actrița a ajuns pentru prima dată în fața altarului cu Chris Skinner în 1978. Chiar dacă acesta din urmă era mai tânăr cu șapte ani, a fost nevoie de doar trei întâlniri pentru ca cei doi să știe că vor să petreacă o viață întreagă împreună.

Din păcate, uniunea lor s-a încheiat 20 de luni mai târziu, în 1980. S-a aflat că actrița lucra 75 de ore pe săptămână și asta a fost prea mult pentru Skinner. „Ne-am căsătorit chiar înainte de creșterea incredibilă a popularității serialului Dallas. A fost bine primul an, dar în cele din urmă și-a dat seama că își dorește o căsătorie mai tradițională, cu o femeie care să stea mai mult acasă”. Pe lângă programul încărcat al Victoriei, un alt motiv a fost infidelitatea lui Skinner. La scurt timp după divorțul ei de Skinner, a început o relație cu Andy Gibb, cel mai mic frate Bee Gees. Starul era mai tânăr decât actrița. Cu toate acestea, vârsta nu l-a împiedicat să-și facă cunoscute intențiile. Gibb se uita mereu la „Dallas” doar pentru a o vedea pe  Pamela și, într-o zi, a vrut să o întâlnească și fizic. 

Cântăreațul a fost invitat la „The John Davidson Show și a vorbit despre admirația lui pentru Principal, iar aceasta a venit pe neașteptate în emisiune. În cele din urmă, Gibb a primit numărul ei și, în curând, perechea a început să se întâlnească.

Deși se vedea cu Gibb, ea a mărturisit că nu a vrut să facă nimic care să discrediteze căsnicia ei anterioară. Așa că vedeta și Gibb au decis să aibă o relație discretă. „ Andrew și cu mine ne vom bucura de compania celuilalt pentru o vreme”, a menționat diva. Într-adevăr, cei doi s-au bucurat de compania celuilalt câțiva ani. Ba mai mult, au înregistrat chiar și o melodie împreună, „All I Have To Do Is Dream”. 

Cu toate acestea, era doar o chestiune de timp până ca relația lor să se încheie. Victoria a dezvăluit că despărțirea lor s-a datorat dependenței de droguri a lui Gibb. „I-am ceut să aleagă între mine și problemă”, a spus ea . 

După despărțire, Principal a explicat că presa a criticat-o. Au crezut că Gibb a devenit dependent din cauza despărțirii lor, dar ea a susținut că s-au despărțit din cauza dependenței lui. În plus, a mărturisit că, indiferent de acest episod, Gibb îi va fi veșnic drag.

În timp ce trecea prin „divorțul emoțional” de Gibb, Principal a găsit dragostea în brațele chirurgului plastician Harry Glassman. În timp ce își consolidau relația, chirurgul trecea printr-un divorț. 

El și fosta lui soție, Jane, se certau pe o proprietate, dar și pe un inel pe care ea credea că Glassman l-a cumpărat pentru Victoria. Cu toate acestea, diva a jurat că așa ceva nu s-a întâmplat, adăugând că și-a cumpărat o bijuterie de ziua ei, când a împlinit 33 de ani. 

La timp, Glassman și-a finalizat divorțul și s-a putut concentra asupra relației sale cu actrița. Povestea mergea lin, iar ea dezvăluia că e nebună după Harry. „Dacă aș avea de gând să mă mărit, singurul bărbat din lume cu care m-aș căsători este Harry”, spunea ea.

Pamela din Dallas s-a căsătorit cu Glassman pe 23 iunie 1985. Din păcate, nu au avut copii. După un mariaj de aproape 21 de ani, Victoria Principal a cerut divorțul. În documentul depus pe 23 mai 2006, la Curtea superioară din Los Angeles, actrița a invocat ca motiv diferențele ireconciliabile.

Înainte de divorț, cei doi au ajuns la știri din cauza problemelor legate de violența domestică. În 2002, poliția a luat cu asalt casa lor din Los Angeles, după ce Victoria  a fost bătută de soțul ei și a suferit răni la ochi, buză, gât și obraz.

Chirurgul a fost  arestat și acuzat de vătămare corporală, dar, ulterior, a plătit 35.000 de lire sterline și a fost eliberat. Acuzațiile împotriva lui Glassman au fost abandonate, iar cei doi au insistat că uniunea lor este solidă. Mai târziu, chirurgul plastician a dat o declarație menționând că incidentul a avut loc din cauza problemelor pe care actrița le are cu alcoolul.

Deși s-au împăcat și au rămas împreună câțiva ani, cei doi nu au putut împiedica despărțirea. 

Ei și-au finalizat divorțul în decembrie 2008 și au fost de accord să împartă mai mult de 50 de milioane de dolari, în ciuda semnării unui acord prenupțial. Se spune că actrița a fost de acord să-i dea lui Glassman jumătate din averea ei, deoarece el a amenințat-o că va dezvălui secretul aspectului ei fără vârstă - operația estetică pe care chiar el i-a făcut-o

Pentru actriță, acesta ar fi fost un lucru groaznic, deoarece ea a susținut întotdeauna că și-a păstrat aspectul pentru că se îngrijește și are grijă ce mănâncă. Actrița i-a cumpărat tăcerea lui Glassman și secretul ei nu a fost dezvăluit.  De la divorț, actrița nu s-a recăsătorit și nu se știe dacă are vreo relație. Același lucru este valabil și pentru fostul ei soț, Glassman. 

Mai multe