VIDEO Cara Delevingne, Pharrell Williams şi Géraldine Chaplin, protagoniştii unui scurtmetraj semnat Karl Lagerfeld

3 decembrie 2014   News

Un filmuleţ de 7 minute, asemănător unui mini-musical şi gândit de şeful casei de modă Chanel, îi aduce în prim-plan pe cei doi artişti, transformaţi în personaje de epocă

Un filmuleţ de 7 minute, asemănător unui mini-musical şi gândit de şeful casei de modă Chanel, îi aduce în prim-plan pe cei doi artişti, transformaţi în personaje de epocă, care spun povestea celebrului sacou Chanel.

Karl Lagerfeld a făcut echipă cu actriţa Géraldine Chaplin, cu manechinul Cara Delevingne şi cu cântăreţul Pharrell pentru acest proiect numit „Reincarnation“, care surprinde câteva aspecte din viaţa lui Gabrielle ‘Coco’ Chanel.

Pelicula o surprinde pe aceasta locuind într-un luxos hotel austriac, prin 1954, tocmai în perioada în care era pe punctul de a lansa „la pièce de résistance“ a întregii ei creaţii fashion: sacoul de damă.

Cea care o interpretează pe celebra creatoare de modă este actriţa Géraldine Chaplin, a cărei prezenţă dă greutate şi şarm acestui scurtmetraj.

Sursa de inspiraţie a lui Coco o reprezintă jacheta valentului ce visează, în timpul nopţii, că este Franz Joseph al Austriei şi că dansează cu a lui regină, Sissi, pe melodia "CC the World".

Filmul a fost lansat în cadrul expozitiei Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d’art collection, la Salzburg.

Get your own valid XHTML YouTube embed code

Foto: pagina oficială

Mai multe