VIDEO Ce tratament facial bizar cu furculiţe urmează Madonna!

12 februarie 2018   News

Diva de 59 de ani s-a filmat în timpul tratamentului. Şi nu era suficient că ea arată ciudat în filmare. Şi mai ciudat arată ceea ce i se face în timpul şedinţei cosmetice...

În privinţa look-ului Madonnei, să dăm vina pe filtrul de Snapchat folosit, care o face să arate straniu. Dar ce spuneţi despre procedura de întinerire pe care o urmează? Arată ca şi când cosmeticiana mai are puţin şi o face salată cu acele furculiţe. Chiar aşa a comentat şi ea filmarea: "Cosmeticiana îmi lucrează faţa cu furculiţe". Ce se întâmplă, de fapt?

"E uimitor, uitaţi-vă la acest mic tratament facial care se face cu furculiţa. Furculiţele sunt bune, subţiază pielea. Aţi apăsat pe faţă cu o furculiţă? Aţi înţepat pe cineva cu furculiţa? Eu am făcut şi una şi alta. Oricum, e o nebunie", a spus Madonna în timpul filmării.

Mai mult ca sigur, Madonna a lansat un nou trend în materie de proceduri cosmetice, fiindcă doamnele se vor înghesui acum să-i urmeze exemplul. Esteticiana ei, Tarin Skillets, îi face un masaj facial bizar.  Este vorba despre un tratament facial inedit, prin care i se aplică microcurenţi cu ustensile asemănătoare unor furculiţe. Microcurenţii stimulează straturile superioare ale pielii, redându-i elasticitatea şi aspectul proaspăt.

Mai multe